WIKI HUGH GROSVENOR al saptelea Duce de WESTMINSTER, miliardar la 25 de ani dupa moartea tatalui.

Dupa moartea tatalui sau  GERALD GROSVENOR DUKE OF WESTMINSTER the 6th decedat saptamana trecuta singurul baiat al familiei a mostenit averea uriasa detinuta de familia  sa.

Se numeste HUGH RICHARD LOUIS GROSVENOR si la 25 de ani practic devenit DUKE OF WESTMINSTER the 7th ar detine jumatate din LONDRA.

Raposatul tata  al lui HUGH, GERALD GROSVENOR era cel mai mare dezvoltator imobiliar din MAREA BRITANIE si ocupantul locului al treilea al celor mai bogati  englezi.

Averea sa   inseamana 9,35 miliarde de lire sterline adica 12,1 miliarde de dolari plus  cateva proprietati din apropierea palatului BUCKINGHAM plus cateva din cartierele  londoneze cele mai scumpe.

GERALD WESTMINSTER a lucrat in ARMATA BRITANICA REGALA ca maior. DUKE OF WESTIMNISTER the 6TH  si sotia sa NATALIA PHILLIPS au patru copii si anume trei fete si un baiat.
WIKI HUGH GROSVENOR CEL MAI TANAR MILIARDAR DIN ANGLIA

Cele trei fete sunt : LADY TAMARA de 36 de ani casatorita cu EDWARD VAN CURTSEM unul din cei mai buni prieteni ai printului WILLIAM al MARII BRITANII.

LADY EDWINA are 34 de ani si este casatorita cu prezentatorul si istoricul faimos DAN SNOW. LADY VIOLA are 23 de ani si este firesc necasatorita.

Baiatul cel despre care vorbim cel care a mostenit imensa  avere a tatalui sau are 25 de ani se numeste HUGH RICHARD LOUIS GROSVENOR.

Este un apropriat al printilor WILLIAM si HARRY in fapt familia GROSVENOR    este apropriata de familia regala britanica.

In 2013 HUGH GROSVENOR  intra in atentia presei internationale gratie rolului de nas al micului print GEORGE. Mama lui HUGH este nasa de botez a printului WILLIAM.

HUGH GROSVENOR s-a nascut la LONDRA la 29 ianuarie 1991. Scoala generala  a insemnat pentru HUGH o scoala privata apoi ELLESMERE COLLEGE si  apoi facultatea la  NEWCASTLE UNIVERSITY.

A lucrat in estate managment la WHEATSHEAF INVESTMENT apoi la GROSVENOR GROPUP si in fine   ultimul job este la o companie de  energie.

Familia sa  a tinut si tine la   decenta si discretie in privinta vietii particulare. Totusi presa a aflat de fabulaosa petrecere de 21 de ani a lui HUGH.

O petrecere de majorat cum putini tineri isi permit cu 800 de invitati printre care  printii HARRY si WILLIAM  un comediant MICHAEL MC INTYRE si o formatie de hip hop RIZZLE KICKS.

Presei i-a fost interzis accesul la petrecere dar la final HUGH avea sa declare  ca acea pertrece a insemnat intrarea intr-o noua perioada a vietii sale. O perioada pe care o astepta  fericit gata sa raspunda provocarilor vietii.

Si iata ca acum la moartea parintelui sau HUGH GROSVENOR chiar va trebui sa raspunda provocarii de a  manageria averea familiei.

Si faptul ca este mostenitorul acestei imense averi l-a transformat  in cel mai vanat burlac din MAREA BRITANIE.

Pana acum numele sau nu a fost asociat in scandaluri  nu s-a afisat  in lume cu vreo domnisoara cu faima .

Presa tabloida din MAREA BRITANIE a dat peste niste fotografii de la  petrecerile la care participa HUGH in facultate.

Pozele nu sunt cine stie ce  adica HUGH apare in compania prietenilor petrecareti   imbracat in pijamale cu un urs sau in prezenta unei papusi gonflabile.

Fata de nebuniile  facute de HARRY  petrecerea la care a participat HUGH in facultate pare o joaca de  copii.

De abia acum HUGH  GROSVENOR va incepe sa isi controleze fiecare miscare, fiecare aparitie in public.
BIOGRAFIA HUGH GROSVENOR

Cum va sti daca cei care il inconjoara ii sunt prieteni cu adevarat sau vor doar sa profite de pe urma faimei si bogatiei sale.

HARRY  printul  are ce  sa -i impartaseaca din experienta sa.

HUGH GROSVENOR  DUKE OF WESTMINSTER the 7-th a jucat fotbal in liceu  a fost capitan al echipei.

Este un tanar nascut intr-o familie aristocratica. Viata lui nu seamana cu cea a unui tanar obisnuit.

A fost nevoit sa se adapteze rigorii vietii de familie nobilara britanica. Acum a devenit cel mai tanar miliardar si dezvoltator imobiliar din MAREA BRITANIE.

In curand presa va incepe sa " tese " povesti  care mai de care despre tanarul aristocrat. Voi ce spuneti?

Se va adapta tanarul HUGH RICHARD LOUIS  GROSVENOR la noua sa viata?

E frumos sa fii bogat dar cate lucruri si responsabilitati se ascund in spatele fericirii de a fi un tanar fara grija zilei de maine.

Vom urmari  evolutia  tanarului aristocrat britanic HUGH GROSVENOR.  Atentia intregii lumii il va face mai puternic?