FECIOARA Horoscop Septembrie 2016. Astrologie previzionala pentru dragoste, bani si sanatate.

Horoscopul lunii Septembrie 2016 Fecioara. Cum va fi Septembrie pentru Fecioara in dragoste, bani si sanatate din punct de vedere astrologic.

In pofida greutatilor si a obstacolelor, nativii zodiei Fecioara tind sa aiba o atitudine optimista si binevoitoare.

Pentru multi luna Septembrie 2016 aduce aduce din punct de vedere a horoscopului bucurii in dragoste, distractii, petreceri, vacante si voiaje placute dar care pot fi presarate uneori cu peripetii.

Banii se cheltuie cu repeziciune cu toate ca ar putea veni din mai multe directii. Trebuie sa va chibzuiti finantele cu atentie.

Cheltuielile sunt multe dar banii cu siguranta trebuie sa ajunga pentru tot.

Se anunta o perioada a invatarii prin greseli, metoda care promite sa dea rezultatele mult asteptate, dar si sa ne-nvete unele lectii de viata extrem de valoroase.
septembrie 2016 horoscop fecioara dragoste bani sanatate

La serviciu ceva nu merge bine. Un moment critic va face sa va pierdeti increderea in voi, iar acest lucru va pune pe ganduri.

Va trebui sa renuntati la un proiect sau chiar sa va dati demisia. Mare atentie la cum rezolvati situatia.

Septembrie 2016 horoscop lunar pentru Fecioara Viata sociala ca si cea de familie va fi plina de evenimente in special pentru ca se simt atrasi de oameni deschisi, volubili in prezenta carora sa se simta foarte bine.

Daca simtiti nevoia sa va luati o greutate de pe suflet, faceti-o acum si repede. incercati sa-i menajati pe membrii familiei sau pe prietenii apropiati, care s-ar putea sa nu fie pregatiti pentru un contact atat de intens cu realitatea.

Perspectivele in ce priveste cariera sunt excelente. Fecioarele vor demara un proiect nou sau sau o asociere prin participatiune le va ridica stacheta profesionala si li se va da responsabilitati majore la locul de munca.

In primele doua decade din septembrie 2016 este bine sa te menajezi, sa te odihnesti, sa eviti situatiile care prezinta risc pentru sanatate.

Exista o predilectie catre preocupari comune in cuplu, catre proiecte comune. In afara de placerea de a iesi impreuna si de a participa la diverse evenimente sociale, mai poate aparea si o intersectie intre cuplu si cariera.

Numere norocoase Fecioara, Septembrie 2016: 4, 12, 30

Zile norocoase Fecioara, Septembrie 2016: 3, 10, 23
MAI POTI CITI