Treceți la conținutul principal

Pareri crema Cutaden Bebe pretul calmarii si protejarii pielii delicate a copilului.

Sa ne facem o parere despre Cutaden Bebe o varianta special formulata pentru copii a unui produs traditional al companiei Antibiotice.

Crema Cutaden Bebe contine un numar minim de ingrediente selectionate pentru rolul emolient si protector asupra tegumentelor sensibile. Deasemenea, Cutaden Bebe nu contine alcool, coloranti si alergizanti.

Crema Cutaden este un produs farmaceutic care nu contine apa, iar calitatea microbiologica se mentine in lipsa conservantilor.

Datorita beneficiilor sale complexe, crema Cutaden Bebe mentine sanatatea pielii bebelusilor care este in general mai sensibila deoarece nu este complet dezvoltata.

Umiditatea,o schimbare a temperaturii, diversificarea alimentatiei sau dezvoltarea dintilor pot cauza uneori iritatii sau roseata in zonele sensibile ale pielii copiilor.
pareri forum cutaden bebe crema copii

Crema Cutaden Bebe calmeaza imediat dupa aplicare pielea inflamata a bebelusului. Roseata si iritatiile sunt astfel reduse vizibil.

Pielea bebelusului se reface rapid si devine moale si neteda. Prin formularea sa unica, Cutaden Bebe este recomandat in principal pentru mentinerea sanatatii pielii la diferite varste, de la bebeusi pana la adulti.

Acest efect al Cutaden Bebe se datoreaza prezentei in compozitia cremei a unei forme naturale de vitamina E prin complexul biofunctional Vital ET. Acest complex este indicat in tratamentul pielii sensibile si care actioneaza prin reducerea iritatiilor cutanate induse de diferite agresiuni externe.

Vital ET si-a dovedit efectul benefic in mentinerea starii de sanatate a pielii sensibilie,prin reducerea aspectului de roseata a pielii determinat de diferite agresiuni externe: bacteriene si / sau mecanice.

Vitamina E are activitate antioxidanta,iar aplicata cutanat ofera numeroase beneficii cum ar fi
mentinerea elasticitatii si a hidratarii pielii,intarind filmul hidrolipidic cutanat si ameliorarea microcirculatiei la nivelul pielii.

Asta in timp ce ihtiolul din compozitia cremei Cutaden Bebe are o actiunea eicienta antimicrobiana iar oxidul de zinc formeza o bariera temporara peste tesuturile expuse,cu efect in reducerea secretiilor lichide si favorizeaza reepitelizarea.

Ca si mod de utilizare, Crema Cutaden Bebe se aplica in strat subtire pe pielea curata si se maseaza usor.

Este interzisa aplicarea cremei protectoare Cutaden Bebe produsului pe leziuni suprainfectate sau exudative.

Iar pretul... o cutie de 40 g grame de Crema Cutaden Bebe costa aproximativ 15 lei in functie de farmacie.