BALANTA Horoscop Septembrie 2016. Astrologie previzionala pentru dragoste, bani si sanatate.

Horoscopul lunii Septembrie 2016 Balanta. Cum va fi Septembrie pentru zodia Balanta in dragoste, bani si sanatate din punct de vedere al zodiacului.

Luna septembrie este o luna in care din punct de vedere astrologic iubirea si cuplul sunt subiecte foarte apropiate sufletului tau. Sentimentele sunt, bineinteles, pasionale. Sau cel putin asa ar trebui sa fie.

Daca, insa, relatia si-a pierdut farmecul, a devenit dificila sau constrangatoare, este posibil sa apara conflicte. Disensiunile se pot isca pe subiecte diverse, insa par a avea la baza motivatii de natura erotica.

Daca esti o Balanta singura, fara nicio relatie prezenta, este posibil ca in septembrie 2016 sa cunosti pe cineva intr-o adunare, sau persoana sa-ti fie prezentata de un prieten.
balanta horoscop lunar septembrie 2016

Asta in timp ce la serviciu nativii zodiei Balanta sunt implicati în proiecte aflate pe ultima suta de metri, atunci cand se munceste cel mai intens, iar acasa se gasesc, de asemenea, o mie de lucruri de facut.

Putem spune ca sanse mici de odihna pentru Balante, pe parcursul lunii septembrie.

Horoscop Numere norocoase Balanta, Septembrie 2016: 8, 10, 23

Horoscop Zile norocoase Balanta, Septembrie 2016: 13, 19, 22

Septembrie 2016 horoscop lunar pentru Balante Ai multa energie si tot felul de obiective de indeplinit, care te tin mereu în priza.

Totusi, este de dorit sa nu-ti fortezi prea mult limitele. Nu te expune unor riscuri gratuite.

Influenta concomitenta a lui Saturn si Uranus asupra stapanului casei sanatatii, Jupiter, poate duce in mod frecvent la suprasolicitare, oboseala, nervozitate, stres, reactivarea unor afectiuni cronice sau accidentari usoare.

De aceea este imperios sa cauti sa mentii un echilibru intre interesele profesionale si cele familiale!

Se dechid parca dintr-o data o sumedenie de drumuri in calea ta. Unele, la propriu: poti fi pus in situatia de a face mici excursii, de a te deplasa mult. Din toate partile primesti informatii pe care te vezi nevoit sa le prelucrezi.

Septembrie poate veni pentru tine cu foarte multe avantaje inclusiv de natura materiala.

Poate o mostenite, poate un favor, poate un imprumut, poate un venit suplimentar ce soseste pe filiera partenerului de viata sau a unui partener ori colaborator.

Asocierile dau luna aceasta roade frumoase, asa ca pregateste-te sa administrezi finantele altora.