Sorin Ovidiu Vantu ameninta ca arunca Romania in aer. Ce dezvaluiri pregateste SOV.

Despre biografia vietii lui Sorin Ovidiu Vintu se pot scrie volume multe. SOV este parintele spiritual al multor scheme financiare si papausarul din umbra al scenei politice de dupa 1990.

Fara sorti de scapare din inchisoare, SOV a inteles ca nimeni din cei pe care "vrajit" in decursul activitatii sale de mare om de afaceri nu o sa il ma ajute pe viitor, si atunci a hotarat ca singura solutie este sa ii darame pe toti cei pe care i-a ajutat in decursul timpului.

Sorin Ovidiu Vintu a fost adus joi 28 iulie 2016 la sediul DNA cu o autospeciala de la Penitenciarul Rahova. El a venit la DNA în legatura cu un memoriu pe care l-a inaintat procurorilor anticoruptie.

Ulterior, în presa au aparut informatii potrivit carora Calin Popescu-Tariceanu si viceguvernatorul BNR, Bogdan Olteanu, ar fi implicati intr-un nou dosar al lui Sorin Ovidiu Vantu privind fapte de coruptie în legatura cu numirea lui Liviu Mihaiu guvernator al Deltei Dunarii.

vezi pe cine mai toarna sorin ovidiu vantu

Mai mult chiar, Rares Bogdan a afirmat la Realitatea TV ca SOV va aduce nori negri în curand pentru doi politicieni din PSD, oameni extrem de importanti plus alti doi liberali.

In urma informatiilor oferite "gratuit" de SOV, viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu a fost retinut, in noaptea de joi spre vineri 29 iulie, de procurorii de la Directia Nationala Anticoruptie, care il acuza de trafic de influenta.

SOV nu mai are nimic de pierdut si ar fi anuntat printre apropiatii sai ca urmeaza sa arunce Romania in aer.

Sorin Ovidiu Vantu daca incepe sa vorbeasca Romania se va zgudui din temelii la toate nivelele si în toate partidele.

Insa... daca nu exista înregistrari ca Bogdan Olteanu a luat bani si e doar declaratia lui Vantu, eventual a persoanei care a transportat banii, contra afirmatiei lui Olteanu, e o problema. Daca nu exista urma banilor, dovada ca el a luat banii, repreainta in mod evident o mare problema.

Asdar, daca SOV este hotarat sa se razbune cu varf si indesat ne putem intreba pe buna dreptate: cati alti oameni de afaceri si politicieni tremura acum la gandul ca numele lor ar putea aparea pe o foaie ce incepe asa: „Subsemnatul, Sorin Ovidiu Vantu…???