Pareri Hotelul Cavaler din Sighisoara redeschis sub brand-ul Double Tree by Hilton


Sa ne facem o parare despre Hotelul Cavaler din Sighisoara, primul hotel de patru stele din Sighisoara cu piscina acoperita care face parte acum din celebrul brand turistic, Double Tree by Hilton.

Ca sa va faceti o impresie despre  Hotelul Cavaler trebuie sa stiti ca existenta lui are la baza si o legenda, ca mai toate locurile din cetatea Sighisoarei

Astfel se spune ca traia in Sighisoara un cavaler viteaz, care aparase ani de-a randul localitatea pe vremea pe cand dusmanii erau cata frunza si iarba, iar puternicele ei fortificatii nu se ridicasera inca.

Iar cand au inceput acestea a fi cladite, Cavalerul cobora in fiecare seara la poalele Cetatii sa admire mandrele ziduri ce aveau sa apere orasul dupa ce el nu va mai fi.

pareri cazare hotel cavaler sighisoara

Pe locul acela se inalta acum Hotelul de trei stele Cavaler.

Coborand din lumea legendelor in realitatea cotidina aflati ca in urma unui proces de renovare, hotelul Cavaler s-a redeschis si ofera 74 de camere moderne, inclusiv apartamente si camere de tip suites.

In acest mod, Hotelul Cavaler se alaturi altor 70 de hoteluri care opereaza sub brandul DoubleTree by Hilton din întreaga Europa.

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai un Centru modern de conferinte format 3 Sali de conferinta cu o capacitate totala de 400 locuri, un Centru de afaceri (conexiune la internet gratuit, servicii de secretariat).

impresii piscina interioara hotel cavaler sighisoara

Cei care aleg sa poposeasca la Hotel Cavaler din Sighisoara se pot relaxa in Lounge Bar-ul care are o capacitate 36 de locuri sau pot lua masa in Sala Don Quijote cu o capacitate de 150 locuri si in Sala Arthur cu o capacitate de 250 locuri.

Si sa nu uitam de Centrul SPA care atrage si prin piscina s-a acoperita. Cu o lungime de 16,5 metri si o latime de 7 metri, piscina va ofera posibilitatea de a va mentine conditia fizica prin inot in orice anotimp.

imagini camere cazare hotel 4 stele cavaler sighisoara

Iar datorita peretilor confectionati din sticla, veti avea cea mai frumoasa imagine a Cetatii Medievale a Sighisoarei in toata splendoarea ei.

Toate camerele elegante au aer conditionat, minibar si TV cu ecran plat. Baile sunt dotate cu toate articolele de toaleta necesare. Unele dintre camerele ai suitele Hotelului Cavaler au scari interioare.

DoubleTree by Hilton Sighisoara - Cavaler va fi inclus în programul Hilton HHonors, iar membrii sai vor beneficia de avantajele programului de loialitate Hilton Hhonors, putând câstiga si folosi puncte pentru fiecare sedere.


Comentarii