Biografia cantaretei AMME cea care spune MUCHACHO. Primul videoclip si "acuzatii" de cancan.

A fost odata ca niciodata o tanara blonda nascuta in SLATINA oras facut celebru de MADALINA DIANA GHENEA. Domnisoara  se numeste ANA MARIA STANGA, si locuieste de acum in capitala.

De sapte , opt ani isi cauta locul mai bine zis modalitatea de a incepe o cariera in muzica. Sansa ei  a venit atunci cand a intrat sub aripa protectoare a MELLINEI a celor de la MANGO RECORDS precum si  a RALUCAI NASTASE.

ANA MARIA STANGA a inceput sa ia lectii de canto si  spre surprinderea ei  la scurt timp dupa ce a inregistrat primul cover in studio  i s-a dat unda verde pentru debut.

Nu stim daca  domnisoara ANA MARIA ELENA STANGA se astepta ca debutul ei sa fie atat de furtunos si sa duca la discutii si chiar acuzatii. Orice artist stie ca publicitatea de orice fel aduce un plus.
Wiki ANA MARIA ELENA STANGA

ANA MARIA ELENA STANGA si-a ales ca nume de scena AMME. Dragut mai ales ca mai exista o mititica cu acest nume si desi are cativa anisori este deja celebra.

Vorbim de fetita cantaretei J LO care are doi gemeni un baiat MAX si o fetita AMME. AMME din ROMANIA a fost acuzata ca si-ar fi facut un implant cu silicon in fese.

AMME a spus ca nu e deranjata de  aceste acuzatii intrucat sunt neadevarate. A simtit nevoia sa spuna lumii ca nu si-a facut niciun fel de imbunatatiri iar  apetisantul posterior este dat de mama natura.

Si daca este nevoie de adevar  le poate arata tuturor poze mai vechi in care se observa ca  mama natura a fost doar generoasa  si nu ar fi fost nevoita sa recurga la imbunatatiri.

Nimeni nu ii contesta atuurile fizice. Desigur ca delicatetea chipului, ochii albastri si parul blond, si supletea corpului atrag atentia si gandul ne duce spre o papusa BARBIE.

ANA MARIA cocheta e flatata de complimentele care i se aduc. Dar vrea ca lumea sa vorbeasca de ea doar prin intermediul muzicii si nu al calitatilor fizice

Suna cliseistic dar asta a declarat AMME.

Unii s-au grabit sa spuna ca de la lansare  AMME a devenit revelatia muzicii romanesti. Revelatie prin ce ?

VOCEA unui cantaret ar trebui sa ne duca cu gandul la revelatii, premiile castigate. Este importanata imaginea dar ar trebui in cazul unui cantatret sa PRIMEZE calitatile vocale.

DEBUTUL ANEI MARIA ELENA STANGA aka AMME a insemnat lansarea la sfarsitul lunii iunie 2016 a melodiei si videoclipului" MUCHACHO".

Melodia  a fost produsa de MELLINA cea care i-a acordat o sansa ANEI MARIA. Co producator   MANGO RECORDS.

Videoclipul poarta semnatura RALUCAI TANASE. Filmarile la videoclip au avut loc intr-un club bucurestean.

O melodie de vara, ritmata cu accent pe miscarile  ANEI careia de acum incolo ii vom spune AMME.
biografie amme cantareata ana maria stanga

Nu e putin lucru sa reusesti sa te lansezi in muzica tocmai de aceea AMME e tare mandra de realizarea ei.

Acum astepata feed back-ul din partea publicului. AMME spune ca si-a dorit sa cante de la  opt ani.

Nu stim daca a participat la vreun concurs muzical. Stim ca s-a pregatit a luat lectii de canto si a avut sansa de a putea colabora cu oameni importanti in muzica.

Si daca MELLINA si MANGO RECORDS au crezut in sansa ei atunci noua publicului nu ne ramane decat sa vedem cum  se va descurca AMME in continuare.

La capitolul prezenta scenica si frumusete AMME a impresionat. Ba mai mult decat atat. A si ajuns sa fie privita cu lupa.

Si-a facut sau nu o operatie de implant cu silicon? De parca daca ar fi aratat ca OANA RADU la inceputuri cu multe kilograme in plus  ar fi contat la fel ?

Cine e MUCHACHO? In videoclip este tanarul care incerca sa o cucereasca pe AMME. Iar ea  incepe sa se intrebe cine o fi MUCHACHO.

In realitatenu stim ce preferinte  are domnisoara AMME daca are iubit sau prefera sa se concentreze pe  munca ei.

Stim putine lucruri despre ANA MARIA STANGA aka AMME. Fata stie ca va trebui sa fie muncitoare si perseverenta pentru a  avea o sansa in muzica.


Asculta Versurile melodiei Muchacho cantata de AMME

Altfel va fi o fata care  mizeaza exclusiv pe atuurile fizice.  Sunt multe domnisoare frumoase in Romania care  vor sa devina artiste. Frumusetea nu este indeajuns.

Nici nu mai conteaza daca si-a facut operatie de implant cu silicon in posterior ceea ce desigur ar fi o premiera printre canateretele noastre. Ideea este ca lumea vorbeste de  AMME.

O domnisoara careia ii plac filmele romantice, se declara  iubitoare a sportului cu balonul rotund.
Adoara shopping-ul si accesoriile hand made.

Este suportera echipei de fotbal STEAUA BUCURESTI.

Voua va place debutanta AMME?