Pareri REVIKARD 100. Jeleuri cu Coenzima Q10 pentru o inima sanatoasa.

Inainte de a ne face o parere despre Revikard 100, trebuie sa aflati ca acesta este produs de acceasi companie care a lansat si KORIL si AVACOR. 

Revikard 100 contine o combinatie speciala de Coenzima Q10 naturala (Ubiquionona) în doza unica si Licopen.

Coenzima Q10 este un remediu foarte util în unele afectiuni cardiace, folosit in lumea intreaga. Coenzima Q10 este un antioxidant puternic, cunoscut si ca ubiquinona-10.

Ea poate ajuta la prevenirea si la vindecarea afectiunilor degenerative ale cordului si poate scadea nivelul de colesterol „rau”.

Forma inovatoare de jeleu din Revikard 100 contine o matrice fixa care asigura:
  •  Activarea absorbtiei sublinguale si bucale (un tip de absorbtie mai rapida);
  • Mentinerea pe termen îndelungat a gustului proaspat, fructat;
    pareri forum revikard 100 cu licopen si q 10
  • Stabilizarea substantelor active sub o forma solubila;
  • O biodisponibilitate cu peste 40% mai buna fata de alte forme clasice;
  • Conservarea in timp a continutului de substante active.

Licopenul este un pigment carotenoid cu proprietati antioxidante deosebite. Multi cercetatori sunt de parere ca licopenul poate preveni riscul de boala cardiaca, accident vascular, infarct, boli de ochi, ateroscleroza, astm etc.

Multe studii arata ca un consum ridicat de alimente bogate în licopen scad riscul de aparitie al afectiunilor cardiovasculare si a cancerului.

Revikard 100, prin actiunea sinergica a celor doua principii active, Licopenul si Coenzima Q 10, actioneaza pe termen lung în mentinerea sanatatii sistemului cardiovascular, prin vascularizatia si oxigenarea normala a tesutului cardiac.

De asemenea jeleurile Revikard 100 contribuie la mentinerea unui tonus energetic ridicat, amelioreaza senzatia de slabiciune musculara si mentine rezistenta la efort , amelioreaza starile de slabiciune si durere musculara asociate tratamentului de reducere a colesterolului din sange.

Mod de adminstrare Revikard 100: 

Doza recomandata pentru adulti: 1 – 2 jeleuri / zi. 

Pentru efecte de lunga durata se recomanda administrarea jeleurile Revikard 100 in cure de minim 3 luni.

Sanience, producatorul Rekiard 10,0 este o companie farmaceutica dinamica, activa pe piata româneasca în domeniul medicamentelor cu prescriptie medicala, medicamentelor de tip OTC si suplimentelor alimentare.

Bronhoklir sirop tuse uscata pareri, forum pareri Capsule Pro-Cardio, Jeleuri cu Coenzima Q10, Pareri REVIKARD 100,
MAI POTI CITI