Pareri Colgate periuta de dinti cu creion pentru albire. Zambet de Vedeta la un pret mic.

Daca ai varsta de peste 12 ani, periuta de dinti Colgate cu creion pentru albire poate fi o solutie pentru a avea un zambet de vedeta.

Asadar sa vedem ce este cu acest creion de albire de Colgate, pentru a ne face o parere cat mai obiectiva despre eficienta sa.

Pe langa avantajul unor peri de lustruire proiectati special pentru îndepartarea petelor, gelul din interiorul creionului pentru albire Colgate contine 0.1% peroxid de hidrogen (apa oxigenata), ingredientul activ utilizat de catre medicii stomatologi.

Peroxidul de hidorgen este un ingredient unic care actioneaza asupra petelor de suprafata, precum si asupra petelor mai profunde, îndepartand coloratiile neplacute ale smaltului dintilor si reducand ingalbenirea dintilor produsa în timp, pentru rezultate vizibile de albire.
pareri periuta colgate cu creion de albire indicatii

Peroxidul de hidrogen este considerat cel mai sigur si naturalmente eficient dezinfectant din lume.

Omoara microorganismele prin oxidarea acestora, ceea ce poate fi cel mai bine descris ca un proces de ardere controlata.

Cand peroxidul de hidrogen reactioneaza cu material organic, se descompune in oxigen si apa.

Mod de utilizare Colgate periuta de dinti cu creion pentru albire:

Perie. Foloseste pasta de dinti impreuna cu periuta de dinti Colgate cu peri lustruire si insertii de cauciuc pentru indepartarea petelor.

Aplicati creionul de albire. Doar rotiti manerul creionului si aplicati gelul pentru albire. Nu e nevoie sa clatiti si nici sa astepti si vei începe sa te bucuri de un alb stralucitor al dintilor.

Periuta de dinti cu Creion pentru albire Max White, Colgate are un pret care poate varia intre 55 lei si 65 de lei, asa ca fiti atenti de unde o cumparati pentru a nu da mai multi bani fara niciun motiv.

Iar pentru cei care vor sa foloseasca o solutie de albire naturala si eficienta fara a plati atat de mult, ei bine exista si pentru acestia un mod ieftin de a reusi.

Se poate folosi APA OXIGENATA ca apa de gura, pentru clatire. Se tine în gura o cantitate mica de apa oxigenata pentru 10 minute, apoi se scuipa lichidul. Metoda ajuta la vindecarea aftelor, dar si la albirea dintilor. Se utilizeaza apa oxigenata 3%, în care se poate adauga putina clorofila lichida pentru aromatizare.

Iar pentru o albire mai eficienta a dintilor, se poate face periaj doar cu apa oxigenata.  Peroxidul de hidrogen  poate fi adaugata în bicarbonat de sodiu si astfel se obtine o pasta de dinti eficienta cu efect de înalbire a dintilor.

Deci parerea noastra despre Colgate periuta de dinti cu creion pentru albire este pentru multi pretul poate fi considerat prea mare si aceleasi rezultate pot fi obtinute si acasa folosind apa oxigenata din faramacie si bicarbonatul de sodiu.

Colgate periuta de dinti cu creion pentru albire, Daiana Anghel salbire ceai verde, Pareri dieta de slabire Bulletproof Coffee,
MAI POTI CITI