Pareri Hotelul Laguna Vama Veche. Cazare in Vama la preturi de bun simt.

Unii zic ca Hotelul Laguna, construit în anul 2005 si unicul hotel din statiunea Vama Veche, ar avea arhitectura originala de inspiratie gaudiana.

Antoni Gaudi a fost un arhitect catalan, care a lasat mostenire lumii opere de arta unice, având un stil distinct arhitectural. Gaudi a fost inspirat de Eugène Viollet-le-Duc, ajungand sa creeze modele gotice si remarcandu-se prin originalitatea si fantezia sa. Sagrada Familia este cea mai cunoscuta opera a lui Gaudi.

Dar sa lasam povestile lui Gaudi si sa ne facem o parere despre Hotelul Laguna din Vama Veche.

Hotelul Laguna este localizat in partea de sud a statiunii Vama Veche, la o distanta de numai 70 m de plaja, langa restaurantul Corsaru’.
Pareri Hotelul Laguna Vama Veche

Hotelul pune la dispozitia turistilor camere decorate cu un gust rafinat care ofera totodata farmecul decorului clasic, dar si eleganta obisnuita, creand cu desavârsire o atmosfera îmbietoare de relaxare, ce ofera toate facilitatile necesare pentru acestea si garantia unei vacante de neuitat in Vama Veche.

Hotelul Laguna din Vama Veche are 48 de camere, dotate fiecare cu baie proprie, tv, cablu, dupa cum urmeaza:
  • 32 de camere duble cu balcon;
  • 6 camere triple cu balcon;
  • 10 camere duble fara balcon
Cele trei corpuri de cladire ale hotelului încadreaza o frumoasa piscina cu sezlonguri pentru relaxare, un bar de zi si un loc de joaca special amenajat pentru copii

Hotelul Laguna din Vama Veche dispune de bar de zi, sala de conferinta cu capacitate de 50 locuri, dotata cu videoproiector, flipcharter, aer conditionat si internet wireless.

Dupa cum spuneam, preturile la cazare in acest hotel din Vama Veche ne-au facut parere buna. Iata care tarifele practicate de Hotelul Laguna din Vama in seazonul estival 2016.

PRETURI VALABILE IN PERIOADA: 01.07 – 31.08.2016
1) Camera dubla cu balcon
Duminica-Joi 200 RON
Weekend 275 RON

2) Camera tripla cu balcon
Duminica-Joi  250 RON
Weekend - 300 RON

3) Camera dubla fara balcon
Duminica-Joi  180 RON
Weekend - 220 RON
preturi august hotel laguna vama veche

PRETURI VALABILE IN PERIOADA: 01.09 – 15.09.2016

1) Camera dubla cu balcon
Duminica-Joi  90 RON
Weekend -170 RON

2) Camera tripla cu balcon
Duminica-Joi 150 RON
Weekend - 200 RON

3) Camera dubla fara balcon
Duminica-Joi 80 RON
Weekend -150 RON

Adresa de contact Hotel Laguna Vama Veche:
Hotel Laguna, Str. Midiei, nr. 1 907163, loc. Vama Veche

VAMA VECHE este o statiune turistica situata la o distanta de 7 km de 2 Mai si la 12 km de Mangalia. Plaja din Vama Veche este lata, avand in unele zone peste 200 metri.