Pareri DORMAX supliment pentru relaxare si somn pe baza de Valeriana si Melatonina

Pentru a ne face o parere despre DORMAX relaxare si somn linistit, trebuie sa vedem mai intai care este compozitia sa. Melatonina, extract de Floarea pasiunii, extract de Valeriana si extractul de Mac Californian sunt principalele ingrediente care prin sinergie confera eficienta suplimentului DORMAX.

Dormax este o solutie inovativa gratie combinatiei optime de ingrediente,cu rol in atenuarea cauzelor ce pot produce tulburarile de somn .

Dupa cateva nopti nedormite se remarca dificultati de concentrare, de memorie si o stare psihica proasta si, pe termen mai lung, scaderea imunitatii, hipertensiune, diabet etc.

Melatonina este cunoscuta si dovedita a fi eficienta pentru efectul sau cronobiotic, care contribuie la atenuarea tulburarilor de somn si la reducerea timpului necesar pentru a adormi. Melatonina favorizeaza procesele de reglare a tensiunii arteriale si a glicemiei, calmeaza starile de anxietate.

pareri forum dormax cu valeriana si melatonina pentru somn

Macul de California ajuta la relaxarea musculara si contribuie la reducerea activitatii cerebrale prin stimularea centrului somnului la nivel cortical. Datorita macului de California, se adoarme mai repede, iar durata somnului creste.

Valeriana induce o stare de calm si relaxare, imbunatatind calitatea somnului. In afectiunile sistemului nervos se constata efecte excelente ale valerianei de prevenire si combatere a insomniilor si a tulburarilor de somn asigurand o crestere a perioadei de somn profund.

Floarea pasiunii contribuie la relaxare si prelungeste durata somnului.  Preparatele din floarea-pasiunii  se folosesc in insomnii, stari de anxietate, stari de stres, mai ales cele insotite de incordare musculara, stari de iritabilitate nervoasa, gastrite, colite, nevralgii, atsm.

Dormax, produs al Laboratoarleor Actafarma, este un supliemnt alimentar pe baza de melatonina si extracte vegetale, care actioneaza sinergic pentru a imbunatati calitatea somnului natural.

Mod de utilizare Dormax: o capsula pe zi, de preferat cu o ora inainte de culcare.

ATENTIE! Administrarea de Dormax poate afecta atentia si reflexele conducatorilor auto si ale persoanelor care manipuleaza utilaje.

In ansamblu parerea noastra despre eficiacitatea DORMAX in tulburarile de somn este una optimista. Combinatia sinegrgetica de mai multe substante cu potential in ameliorarea problemelor legate de somn si in inducerea unei relaxari naturale, cu siguranta isi dovedeste efectul.

Insa pretul... o cutie de DORMAX cu 14 capsule costa in unele farmacii aproximativ 41 de lei! Nu este un pic cam mult???


Comentariile sunt inchise