Pareri DIABETRIX capsule pentru Diabet care au in compozitie Iarba Maimutei sau Ophiopogon japonicus


O scurta parere despre DIABETRIX de la Biokraft, un produs naturist fabricat in Germania, care vine in sprijinul persoanelor cu tulburari functionale in metabolismul glucidelor (diabet), rezistenta celulara la insulina si dereglari ale nivelului tensiunii arteriale.

Mai mult chiar, suplimentul Diabetrix intareste sistemul imunitar, ajuta la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, îmbunatatind capacitatea de autoaparare a organismului si reducand probabilitatea producerii actiunii toxice a radicalilor liberi.

Biokraft GmbH este o companie elvetiana, iar Diabetrix este produs in Germania de catre Goerlich GmbH. O cutie de Diabetrix contine 30 de capsule (tratament aferent 10 zile) si are pretul de 37 de lei.

Conform prospectului Diabetrix se administreaza cate 1 capsula de 3 ori pe zi, de preferat cu 30 de minute înainte de masa, sau conform recomandarii consultantului de specialitate.
pareri forum diabetrix cu afin si iarba maimutei in compozitie

Atunci cand, din diverse motive, administrarea nu se poate face in trei prize, Diabetrix se poate administra si într-o doza unica de 3 capsule.

Sunt recomandate cure de 4 - 6 luni cu DIABETRIX, cu pauze de 1 - 2 luni intre acestea.

In timpul tratamentului cu Diabetrix, la fel ca orice alt tratament cu produse naturale, efectele apar in timp, prin acumulare.

Marele avantaj consta in faptul ca sistemul imunitar al organismului este stimulat sa lupte cu afectiunea (spre deosebire de medicamentele alopate care suplinesc capacitatea de aparare a corpului, anihiland-o practic).

De asemenea, in cazul Diabetrix nu apar efecte secundare.

Diabetrix se bazeaza pe actiunea sinergica a celor 5 componente principale din compozitia sa, si anume: radacinile de PUERARIA THUNBERGIANA (Kudzu sau Radacina Sageata japoneza), radacinile de REHMANNIA CHINENSIS (planta din China numita si digitalis glutinosa, di huang, rehmannia glutinosa sau go-shajinki-gan), radacininile de Ophiopogon japonicus (planta din China cunoscuta si ca IARBA MAIMUTEI, planta fantana, iarba Mondo, barba dragonului sau barba sarpelui), semintele de COIX LACHRYMA-JOBI (planta din China cunscuta si sub numele de adlay, coix sau lacrima lui job) si extractul de fructe de AFIN.

Se stie, si este recunoscut prin studii medicale, ca AFINELE reprezinta una dintre cele mai bogate surse naturale de antocianidine, componente polifenolice care determina un puternic efect an'oxidant si care sunt implicate totodata si în alte mecanisme fiziologice responsabile de mentinerea sanatatii organismului: functionarea normala a vederii, mentinerea nivelului normal al glicemiei si al colesterolului sangvin, protejarea organismului împotriva stresului oxidativ.

In timpul tratamentului cu DIABETRIX trebuie sa faceti miscare. Desigur, miscare de preferat in aer liber, deoarece ea este absolut necesara, ca parte integranta a unui mod de viata sanatos.

Iar la nivel de Alimentatie trebuie sa va bazati, cu precadere, pe fructe, legume si zarzavaturi crude.

Carnea sa fie prezenta pe principiul ”o zi da, doua nu”. Iar masa de seara sa nu depaseasca ora 18.00, ori sa fie eliminata cu desavarsire.

Parerea noastra despre Diabetrix ca este un produs natrual echilibrat, cu o compozitie bine structurata si care se bazeaza pe actiunea sinergetica a ingredientelor.

Sa nu uitam ca un studiu al Universitatii de Stiinte Tehnologice Huazhong din China, numit “Polizaharidele din Ophiopogon japonicus în tratarea diabetului de tip 2”, arata ca extractele din aceasta planta scad rezistenta la insulina, reduc vizibil glicemia si îmbunatatesc semnificativ toleranta zaharului în diabetul de tip 2.

In final va sfatuim sa consultati medicul dumneavoastra curant pentru a urma tratamentul cu Diabetrix, in paralel cu cel alopat, sau independent.


Comentarii

  1. Minciuni, l-am incercat si nu a dat nici un rezultat, nu se compara cu Diavit-ul si este mult mai scump

    RăspundețiȘtergere
  2. La mine a functionat si functioneaza foarte bine. Iar diavitul nu a functionat de niciun fel. Oricum, Diabetrix contine aceleasi ingrediente ca si Diavit si inca 3 ingrediente...asta spune totul...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul parerilor trimise spre publicare.