Păreri Climenum day & night comprimate cu efect benefic in timpul menopauzei

O mica părere despre Climenum Menopauza System Day and Night de la Zdrovit. 

Comprimatele de Zdrovit Climenum Zi si Noapte reprezinta un ajutor de luat în seamă in timpul menopauzei, asupra bufeurilor, stărilor de neliniște, a sănătății oaselor si a echilibrului sistemului nervos.

Pentru a intelege cum actionează în mod benefic Climenum Zi si Noapte trebuie sa vedem care este compozitia lor.

Astfel, 1 comprimat de Climenum Day 550 mg contine în compozție: 

- extract din seminte de Soia,

- extract de Trifoi-rosu,

- fructooligozaharide,

- magneziu si vitamina B6.

Asta in timp de un comprimat de Climenum Night 570 mg contine: extract din seminte de Soia, calciu, fructooligozaharide, pulbere din conuri de Hamei, acid folic si vitamina D3.
Pareri Climenum zi si noapte forum suplimente

Trifoiul rosu conține uleiuri volatile, fitosteroli, flavonozide (izoflavone cu actiune estrogenica), acizi fenolici, acid salicilic, cumarine, saponozide triterpenice, mucilagii, lecitina, vitamina A, E, C, B2, B3 si substante minerale (calciu, crom, magneziu, potasiu, siliciu).

Trifoiul rosu este recomandat ca tratament pentru afecțiuni ale cailor respiratorii, osteoporoza, boli de rinichi, spondiloza.

Efectele pozitive ale Izoflavonelor din soia se referă la protecția împotriva bolilor cardiovasculare si la scăderea semnificativă incidentei câtorva tipuri de cancer, in special cancerul de san.


Tot aceste izoflavone din soia si-au dovedit eficiența in tratamentul simptomelor care insotesc perioada de perimenopauza si menopauza: tulburari neuro-vegetative: bufeuri, transpirații, palpitații, stări depresive.

Revenind la Climenum day & night putem spune ca acesta este un supliment alimentar cu efect benefic in urmatoarele cazuri:
  • in timpul menopauzei
  • asupra bufeurilor
  • asupra starilor de neliniste
  • asupra sanatatii oaselor
  • asupra sistemului nervos

Modul de administrare Climenum day & night este urmatorul:
  • 1 comprimat Climenum Day dimineata 
  • 1 comprimat Climenum Night seara

O cutie contine 56 comprimate (28 comprimate filmate Climenum Day + 28 comprimate filmate Climenum Night) si are pretul de 20 de lei (pret care poate varia in functie de farmacie).

Asadar, rezumând toate cele de mai sus, părerea noastră este ca Climenum day & night isi bazează eficienta pe extractul din soia care datorita izoflavonelor si-a dovedit științific efectul benefic. Efect benefic potentat si din Trifoi Rosu.
MAI POTI CITI