OLIVIA PĂUNESCU biografia vedetei care prezintă Observatorul de dimineața la Antena 1

Biografia de prezentatoare TV a Oliviei Păunescu (zodia Vărsător) a început cu PRO TV, ca simplu reporter de teren, asta după ce a "prestat" artistic în trupa de dansatoare de la „Surprize, Surprize”.

Olivia Păunescu este o tanara de 34 de ani, care a renunțat la o cariera in Showbiz pentru a face parte din echipa Stirilor PRO TV. La "Surprize, Surprize", Olivia a stat trei ani, sase sezoane, timp în care a fost dansatoare si apoi asistenta.

Olivia Păunescu  avea vârsta de doar 20 de ani cand a pășit pentru prima data in Pro Tv.

Olivia Paunescu spunea la un moment dat ca si acum daca simte parfumul cu care se dadea atunci ii revin toate senzatiile de bucurie, fluturi in stomac, neliniste, necunoscut si totusi incredere ca ar putea sa faca meseria de reporter asa cum i se cere.
biografie cv olivia paunescu antena 1 blog vedete

Olivia Paunescu este constienta ca meseria de jurnalist aduce foarte multe satisfactii, dar implica in primul rand foarte multa responsabilitate, curaj si putere de munca. Ca nu de putine ori, trebuie sa pui pe primul plan viata profesionala si sa renunti uneori la zile libere sau la sarbatori in sanul familiei.

De la PRO TV, Olivia Paunescu a ajuns la Digi 24.

La Digi 24, Olivia a trecut de la meseria de reporter de teren la cea de prezentatoare TV.

Olivia Paunescu a ajuns la pupitrul stirilor sportive – la Digi 24.

Inițial Olivia Paunescu ar fi trebuit sa prezinte știri generale, dar dupa ce a dat probe, cei din conducere DIGI 24 au considerat ca imaginea ei se potrivește cel mai bine la pupitrul stirilor sportive.

Insa cariera in televiziune  a Oliviei Paunescu nu s-a oprit aici. Urmatorul pas in profesia a fost transferul la Antena 1.

In fiecare dimineața, de la sase la opt, telespectatorii ANTENEI 1 o pot urmări pe Olivia Paunescu si pe Valentin Butnaru, partenerul ei de prezentare, la pupitrul  primului Observator al zilei.

Olivia Păunescu s-a născut la 22 ianuarie 1986, la București. 

Olivia Păunescu mai are o sora, Anda Maria, în vârsta de 34 de ani. "Lucrează în comert international cu cereale".
poze olivia paunescu rochie de mireasa

A absolvit Academia de Studii Economice (Bucuresti), specializarea Marketing, unde are si un master.

Olivia are permis de motocicleta, conduce o motocicleta Aprilia RS, are si masina, un Opel Corsa, dar care sta deocamdata în parcare, pentru ca nu si-a luat înca permisul de masina.
MAI POTI CITI