ARTERIN pareri despre monacolina K care scade colesterolul rau din organism

Înainte de a ne face o părere despre ARTERIN, cateva cuvinte despre colesterolul bun si colesterolul rau.

Creșterea colesterolului este normala după varsta de 20 de ani si devine din ce in ce mai periculos pe măsură ce înaintam in varsta conform forumurilor medicale.

Colesterolul este un tip de grasime care se regăsește in sange. El provine din doua surse: 75% se fabrica in ficat, iar 25% provine direct din alimente.

Colesterolul, este de doua tipuri: bun (HDL) si rau (LDL). Iar acest „inamic public”(LDL-ul sau colesterolul rau) poate provoca nenumarate afectiuni ale sanatatii.

Ideal este ca acest colesterol LDL-ul sa stea sub valoarea de 200 la persoanele adulte.

Altfel, incet, pe pereții vaselor se formeaza in timp placi de aterom responsabile de ingustarea vaselor de sange si ai arterelor care „hranesc“ inima, plamanii, creierul.
pareri forum arterin scadere colesterol rau


Si acum sa revenim al ARTERIN,  produsul cu monacolina K, extrasa din drojdia rosie de orez care promite reducerea eficienta a nivelului de colesterol LDL.

Potrivit unui studiu efectuat in Belgia pe 800 de pacienti, ARTERIN reduce cu 22% nivelul de colesterol LDL si cu 17% nivelul colesterolului total, chiar din cea de-a doua luna de administrare si mentine pe termen lung nivelul normal al colesterolului.

Calitatea unica a Arterin este garantata de continutul standardizat de Monacolin K.

Drojdia rosie de orez provine dintr-o ciuperca rosie cultivata pe orez. Ea contine, printre alti componenti, 9 monacoline, dintre care monacolina K, o molecula naturala care inhiba producerea de colesterol.

Monacolina K se aseamana, din punct de vedere chimic, cu statinele utilizate in mod obisnuit pentru controlul colesterolului, fiind folosita totodata ca model pentru producerea de statine chimice.

Totodata, monacolina K asigura intretinerea concentratiilor normale de colesterol LDL din sange.

Arterin se prezinta sub forma de comprimate, disponibil in  2 variante de ambalare: 60 de comprimate  si 120 de comprimate.

Mod de administrare: 1 comprimat/zi de Arterin – doza recomandata pentru a fi administrata în timpul mesei, preferabil seara – (10 mg de monacolin K).

Pretul unei cutii de Arterin cu 60 de comprimate se invarte in jurul a 75 lei (in functie de farmacie sau eventualele promotii).

Parerea noastra este aceea ca suplimentul Arterin este singurul produs de acest fel de pe piata din Romania, si este ideal pentru pacientii care au probleme cu nivelul colesterolului si pentru care medicul nu ar recomanda  înca începerea tratamentului cu statine.
MAI POTI CITI