INCOVENAL Comfort pareri tratament natural pentru incontinenta urinara

Sa ne facem o parare de despre produsul INCOVENAL Comfort, un supliment alimentar destinat tratamentului incontinentei urinare.

Conform prospectului tabletele de Incovenal Comfort contin un complex unic de substante care ajuta la intarirea musculaturii planseului pelvin si contribuie la functionarea normala a sistemului nervos si muscular.

O combinatie fitoterapeutica care are la baza semintele de dovleac, la fel ca si alt produs asemenator mult mai mediatizat prin reclame, si anume: FEMINOST.

Asadar conform prospectului INCOVENAL Comfort are in compozitie ca si ingredient principal: CEL Complex.

CEL Complex este o combinatie sinergica din trei ingrediente naturale:
  • Extract din seminte de Dovleac– Cucurbita Pepo 500 mg
  • Extract din seminte de In– Linum usitassimum 75 mg
    Pareri INCOVENAL Comfort tratament  incontinenta urinara
  • Extract de Coada-Calului– Equisetum arvense 50 mg
Semintele de dovleac au urmatoarele proprietati terapeutice: extractul din semintele de dovleac este bogat în fitoestrogeni naturali,  ajuta la o mai buna functionare a rinichilor, atat la femei cat si la barbati, are efect pozitiv asupra vezicii urinare iritate si amelioreaza incontinenta urinara prin reducerea presiunii uretrala si a vezicii urinare ce cauzeaza incontinenta urinara. 

Extractul de Coada calului  are urmatoarele proprietati terapeutice: antiseptic, antimicrobian, antiinflamatorie, diuretic, depurativ, mareste rezistenta tesutului conjunctiv, activeaza circulatia locala etc.

Iar semintele de in au efect calmant si antiinflamator, fiind indicate in inflamatiile tractului digestiv. Pe langa proteine, acizi grasi esentiali si fibre alimentare, semintele de in mai contin o substanta foarte benefica: lignina. Lignina este o categorie aparte de fitoestrogeni (echivalentul hormonilor la plante) – substante care actioneaza foarte asemanator estrogenilor.

Pe langa CEL Complex tabletele de INCOVENAL mai au in compozitie: Vitamina D3 (400 I.U.), Magneziu 150 mg si Vitamina C 40 mg.

Prin actiunea ingredientelor sale INCOVENAL intareste musculatura planseului pelvin si contribuie la functionarea normala a sistemului nervos si muscular.

Tratamentul cu Incovenal Comfort are un efect pozitiv asupra incontinentei urinare si duce la atenuarea disconfortului asociat cu menopauza.

Administrare tablete Incovenal comfort

2 comprimate pe zi (in primele doua saptamani de tratament) urmate de doza de mentenata, 1 singur comprimat de Incovenal pe zi.

Si desigur pretul. O cutie de 30 tablete de Incovelan are pretul de 53 lei, pret aproximativ la fel ca si o cutie de Feminost cu 56 de comprimate.

In mare parerea noastra este ca INCOVENAL Comfort reprezinta un tratament fitoterapeutic al incontinentei urinare care are la baza o combinatie de ingrediente dovedite a fi eficiente in combatarea acestei neplacute afectiuni.