SINAIA ROAD GRAND TOUR INFERNUL MUNTELUI 2016, o competitie pentru ciclisti adulti si copii in perioada 18-19 iunie

In perioada 18-19 iunie 2016 la SINAIA are loc cea de-a doua editie a ROAD GRAND TOUR INFERNUL MUNTELUI o competite sportiva adresata atat profesionistilor cat si amatorilor de ciclism.

Cei care vor sa isi testeze limitele si rezistenta  vor avea de parcurs un traseu de aproape 12 klilometri intre SINAIA si COTA 1400.

Organizatorii cei de la ROADGRAND TOUR au promovat  cu drag singura competite din Romania care da cu adevarat sansa ciclismului de sosea.

Pentru a multumi orasului SINAIA cat si celor de la PRIMARIA SINAIA, cei de la ROADGRAND TOUR  au stabilit ca si editia din 2016 sa se desfasoare tot in orasul SINAIA.

Cu vointa si perseverenta din randul cicilistilor amatori s-ar putea naste sportivi performeri oameni cu fibra de invingatori.

Sa le dam cuvantul celor de la ROAD GRAND TOUR

"CONTRATIMPUL a constituit proba adevarului, proba celor cu adevarat puternici. Cu atat mai mult cu cat un contratimp pe munte ne va oferi invaingatori extrem de tari, oameni care nu au teama sa rupa pedalele."


Ciclistii amatori  si profesionistii au ca modele de urmat pe sportivi ciclisti care au facut istorie. Nume ca JACQUES ANQUETIL aka MONSIEUR CRONOMETRE, MIGUEL INDURIAN zis si VULTURUL NAVAREZ , FAUSTI COPPI aka IL CAMPIONISSIMO sunt supercampionii.


Primaria SINAIA va oferi in mod gratuit unui numar de 30 de sportivi participarea la pachet cu inscrierea. Sinaienii sunt asteptati sa se inscrie la adresa de email INFO@ROADGRANDTOUR.RO.

E necesar sa trimita dovada faptului ca sunt  rezidenti ai orasului. Trimiteti copii dupa buletinul de identitate, viza de flotant sau orice alta dovada ca sunteti locuitori ai mandrului oras SINAIA.

Ceilalti doritori din tara sunt asteptati sa se inscrie pana pe 15 iunie 2016. Pentru mai multe informatii nu ezitati sa accesati situl organizatorilor www.ROADGRANDTOUR.RO.

Nu puteau lipsi copiii de la aceasta competitie. Si ei sunt asteptati sa participe la KIDS EDITION.
Vor avea de parcurs trasee speciale stabilite in functie de  grupe de varsta.

ASOCIATIA JUDETEANA DE CICLISM PRAHOVA in colaborare cu PRIMARIA SINAIA se vor ocupa de toate detaliile pentru ca cei mici sa se bucure de competitie.

Adulti si copiii , sinaieni si sportivi din toate colturile tarii sunteti asteptati sa participati la cea de-a doua editie a SINAIA ROADGRAND TOUR INFERNUL MUNTELUI.

Competitia se va desfasura in  perioada 18-19 iunie 2016.

Pregatiti-va bicicletele fie ele obisnuite sau de competite, MUNTELE si SINAIA va asteapta surprize.

Competitie pt ciclisti amatori si profesionisti, Evenimentul SINAIA  ROAD GRAND TOUR INFERNUL MUNTILOR, Inscrieri, Noutati.KIDS EDITION., 
MAI POTI CITI