Treceți la conținutul principal

Cazare Pensiunea Casa Lida pareri despre o destinatie turistica din Delta

Pensiunea Casa Lida este situata la 100 m de Dunare pe bratul Sf. Gheorghe, in localitatea Mahmudia si la o distanta de 29 de km de orasul Tulcea.

Localitatea Mahmudia este situata în partea nord – estica a judetului Tulcea, la intersectia dintre paralela de 45° 04' latitudine nordica si meridianul de 29° 05' longitudine estica.

Cartierele localitatii Mahmudia poarta denumiri în raport de populatia care locuia acolo si se pastreaza si astazi: mahalaua turceasca, mahalaua lipoveneasca, mahalaua româneasca (în centrulcomunei). Un ghiol care se ala aproape de sat este numit de localnici Baltita.

Revenind la unitatea turistica de cazare. va spunem ca avand un grad de confort ridicat, pensiunea Casa Lida dispune de 9 camere de cazare cu bai proprii pentru fiecare camera, feon, internet (modem), apa calda, living spatios pentru fiecare etaj, bucatarie complet utilata.

Mahmudia-Pensiunea-Lida-Oferte-Cazare

Se organizeaza plimbari cu barca in Delta Dunarii si partide de pescuit sau de vanatoare (proprietarul detine brevet si arma de vantoare). Gazdele de la pensiune dispun de 2 ambarcatiuni Suzuki (90 CP) capacitate 12 persoane, respectiv Mercury (30 CP) capacitate 4 persoane

De asemenea Pensiunea Lida din Mahmudia dispune de piscina gonflabila pentru adulti si piscina gonflabila pentru copii cu sezlonguri pentru plaja, o mini fantana arteziana care creaza cadrul ideal pentru o vacanta de vis.

Pensiunea Casa Lida este dotata cu o sala de mese minibar cu suficient spatiu pentru organizarea unei petreceri sau sedinte.

Curtea fiind foarte generoasa, are suficiente locuri de parcare, o gradina verde tot anul, fantana arteziana, leagan, loc de joaca, foisor rustic (dotat cu un frigider, pentru zilele calduroase de vara), dar si un gratar, unde aveti acces ori de cate ori doriti.

Delta-Dunarii-Cazare-Mahmudia-Lida-Imagini-Camere

La cerere se organizeaza plimbari cu barca in inima deltei sau excursii pentru pescuit sau vanatoare . De asemenea , tot la cerere se poate servi o masa traditionala de peste.

Contact Pensiunea Casa Lidia Mahmudia
Telefon : 0747522154
Adresa: loc. MahmudiaStr.Culturi nr.47
Localitate: Mahmudia