Cand bostanul scrie ca bolovanul atunci cand isi cere scuze pe "feisbuc"

Stiti ca avem un ministru la Telecomunicatii? Un nene pe nume Marius Bostan. Un tehnocrat de frunte, cu un CV impresionant ar zice unii.

Marius Bostan are experienta extinsa in domeniul administratiei publice locale si centrale, managementului serviciilor publice si atragerii de finantari destinate investitiilor in infrastructura.

Este licentiat in matematica si absolvent al cursurilor postuniversitare de management din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative. A lucrat pentru implementarea unor programe ale Agentiei Statelor Unite pentru Dezvoltare (USAID), Bancii Mondiale si ale Comisiei Europene, pentru administratia publica locala.

Marius Bostan a fost membru in Consiliul de Administratie al Romtelecom.

marius bostan cv de ministru analfabet cu facultate

De curand intr-un cadru public, Bostan a declarat ca profesorii care sunt nemultimuti de salarii ar trebui sa demisioneze si sa-si caute alte locuri de munca. Si, de asemenea, a recomandat ca o solutie pentru ridicarea calitatii invatamantului introducerea unei taxe lunare taxe de scolarizare in valoare de 100 de lei.
Insa se pare ca seful lui de la Guvern, Dacian Ciolos, nu a fost de acord cu aceste "cuvinte care ne doare", si l-a pus pe Bostan sa se autoflageleze in piata publica, si anume pe FaceBook!

Insa ce sa vezi... ministrul care care vrea TAXE scolare pentru invatamant de calitate nu stie sa scrie corect. Se pare care are mari carente la materia LIMBA ROMANA!

Iata ce scrie el la un moment dat in postarea in care isi cere scuze fata de profesori: "... acum merg si mai departe si va spun ca, în opinia mea, ca fost profesor de liceu si la universitate, ca parinte al unor elevi si student care a parcurs module de educatie la doua universitati din Europa..."

Si clar nu este TYPO. Asa se exprima domn' ministru!

Wow... ar mai fi ceva de comentat? Sa te tot numesti Tehnocrat!Comentariile sunt inchise