Treceți la conținutul principal

Biografia romancei TANIA BREAZOU cea care a cucerit juriul X FACTOR GRECIA

WIKI: TANIA BREAZU sau TANIA ΜΠΡΕΑΖΟΥ cum apare scris de acum numele ei, este o tanara  extraordinar de talentata. Este romanca de-a noastra dar s-a stabilit in GRECIA la ATENA.

O frumusete de fata cu o VOCE extraordinara. Este cu siguranta NOUA STEA a MUZICII. Tania Breazu a plecat din Romania pe cand avea doi ani.

La scoala si gradinita profesorul de muzica le-a povestit parintilor ce voce minunata are  fata lor.

SIMINA BREAZU mama TANIEI spune ca  fata ei asculta muzica diversa de la cea mai frageda varsta.

Au plecat din Romania iar TANIA a aflat despre tara in care s-a nascut doar din povestile parintilor.

Ce sa isi aminteasca un copil de doi ani despre tara pe care a vizitat-o anul trecut a doua oara in viata?
Wiki TANIA Breazou romanca de X Factor Grecia

Cu  sensibilitatea unei tragediene TANIA le-a multumit romanilor ei pentru sustinere si un lucru impresionant. Si-a cerut scuze ca nu vorbeste  bine romaneste.

Preofesorul ei de canto i-a deschis calea spre muzica bizantina ceea ce si-a pus amprenta pe  sufletul ei.

Acum locuieste la ATENA pentru ca  este studenta in primul an la  SCOALA DE MUZICA TRADITIONALA SI BIZANTINA a ARHIEPISCOPIEI din ATENA.

TANIA BREAZU s-a inscris la concursul X FACTOR din GRECIA. Asta a fost sansa ei cea mare. Si ocazia romanilor de a se mandri cu oamenii talentati.

Inainte de a se inscrie la concurs TANIA i-a spus unui prieten ca vrea sa le arate grecilor ce inseamna sa canti din suflet. Si s-a tinut de cuvant.

A ridicat in picioare juriul X FACTOR si publicul  care au aplaudat-o frenetic. Juratii au fost impresionati  de prezenta scenica de frumusetea si  mai ales de VOCEA romancei .

TANIA BREAZU a ajuns in finalele X FACTOR GRECIA. A interpretat in maniera proprie melodia "HERO" a cantaretei MARIAH CAREY.

Apoi i s-a cerut sa interpreteze un cantec grecesc menit sa te faca sa vibrezi. TANIA a ales o melodie grea a cantaretului GEORGIS THEOFANIS numit "TSOUVAERI".

Ce a spus unul din jurati la sfarsit? " MA BUCUR CA L-AM GASIT PE DUMNEZEU  IN BUNA DISPOZITIE SI A FOST DARNIC CU TINE DARUINDU-TI TOATE ASTEA."

Mai este ceva de adaugat? BRAVO, TANIA! spunem noi. TANIA  a stat noua ani in  CRETA apoi s-a mutat in RHODOS.

Aici a facut scoala primara. Ce artisti o influenteaza? TANIA spune ca ii plac deopotriva AMY WINEHOUSE, MICHAEL JACKSON, NATASHA BOFILIN si XARIS ALEXIU.

TANIA BREAZU nu canta ci RESPIRA prin muzica. Talentul ei i-a deschis calea speram spre o cariera stralucita.

Romanca a fost aleasa sa cante in deschiderea concertelor unor artisti faimosi: LOKOMODO si VASILIS PAPACONSTANTINU.

TANIA are sansa sa isi valorifice talentul  in strainatate.

Ce pacat ca nu putem sa spunem  TANIA BREAZOU este aici in ROMANIA. Dar ne bucuram ori de cate ori un roman reuseste sa uimeasca strainatatea.

Altfel  TANIA are preocuparile unei fete de 18 ani. Tine legatura cu fanii si prietenii pe retelelede socializare. Primeste multe complimente.

Nu este doar o fata extraordinar de talentata este si foarte frumoasa. Si cum ii sta bine unei domnisoare cochete TANIA adora sa faca cumparaturi si sa isi petreaca putinul timp liber cu prietenii.

TANIA BREAZU isi iubeste tara si le-a multumit tuturor romanilor care au sustinut-o la X FACTOR GRECIA.

Dar ea isi va face studiile in GRECIA  iar viitorul ei este in afara ROMANIEI.Asculta cum canta la X Factor Grecia, romanca TANIA ΜΠΡΕΑΖΟΥ

Asteptam cu drag sa auzim despre viitoarele succese ale minunatei TANIA BREAZU. Si ne vom simti mandri ca TANIA BREAZU este ROMANCA.

Asa cum spuneau SMILEY si PAVEL BARTOS: BUN GASIT POPOR TALENTAT. Strainii trebuie sa se convinga ca romanii sunt talentati.

Ne face bine sa auzim de romani care  ne fac cinste. Mai ales in vremurile acestea tulburi cand cu greu  mai auzim in tara de performante. De orice fel de la industrie, economie sport .

TANIA BREAZU, mergi pe drumul tau! SUCCES!