Biografia AZA vine USOR, USOR inspre showbizz, VOCEA unei VEDETE in devenire

GABRIELA AMZARU a stiut de la varsta de patru ani ca vrea sa fie ARTISTA. Pasionata de muzica de la o varsta frageda GABY a depasit multe obstacole pentru a ajunge sa patrunda in lumea buna a muzicii.

Pana sa ajunga la VOCEA ROMANIEI editia din 2015 GABRIELA AMZARU a bifat o gramada de concursuri muzicale, festivaluri.

Si de fiecare data s-a intors acasa cu premii.

De la mentiuni pana la premiul intai cu coronita. A fost remarcata de MARIUS TEICU si CORNEL FUGARU. Viata parca i-a fost menita pentru scena inca de la nastere.

La VOCEA ROMANIEI a lucrat sub indrumarea LOREDANEI GROZA si a ajuns pana in semifinale.

Biografia GABRIELA AMZARU aka AZA

Atunci publicul a remarcat pe langa VOCE si frumusete multa modestie dar si  stiinta propriei valori . Publicul a aflat ca GABRIELA AMZARU  este singura cantareata din ROMANIA  posesoare  a unui semn muzical pe gat.

Bruneta are din nastere un semn pe gat care arata ca si CHEIA SOL semn ca destinul ei trebuia sa mearga pe calea muzicii. Originara din CALARASI, GABI a spus ca nu va uita niciodata enormul sprijin al parintilor ei.

Caci fara ei nu ar fi putut face nimic. Cum sa mergi in deplasari la concursuri fara bani? Cat ai fi de mic  ai nevoie in muzica de bani pentru deplasari la festivaluri si pentru haine.

Sa nu mai vorbim de pregatire. Parintii GABRIELEI au insotit-o in permanenta peste tot la festivaluri. Nimic nu a fost prea mult pentru  educatia si pregatirea muzicala  iar parintii au facut multe sacrificii pentru fiica lor.

De ani buni GABI face naveta CALARASI -BUCURESTI pentru orele de canto sub indrumarea lui MARIUS TEICU.

Dar iata ca eforturile lor sunt rasplatite. Pentru ca GABI AMZARU este o tanara artista talentata ce bate la usile marelui succes.

GABRIELA AMZARU a devenit pentru public AZA.

GABRIELA AMZARU aka AZA a colaborat la primul ei mare videoclip cu ADI SANA,si asa a vazut lumina melodia USOR, USOR. Iar melodia a devenit hit.
Wiki GABRIELA AMZARU aka AZA

La 16 ani reusea AZA sa produca o revolutie la FESTIVALUL DE MUZICA de la AMARA. De 44 de ani nu mai castigase  vreo solista din CALARASI, TROFEUL TINERETII.

Dar AZA i-a convins pe toti ca ei i se cuvine trofeul. Ambitioasa artista recunoaste ca a avut norocul de a creste alaturi de artisti consacrati.

Practic  munca ei staruitoare a fost rasplatita cu premii. Iar aceasta recunoastere a talentului muzical a facut-o sa mearga mai departe indiferent de greutati.

Aproape ca a si uitat premiile primite atat de multe sunt.

Ea a fost alintata drept PREMIANTA festivalurilor. Practic la orice concurs se duce devine o castigatoare. In spatele acestor premii se ascunde o munca istovitoare.

In aceasta perioada AZA se pregateste pentru bacalaureat si apoi pentru facultate. Si apoi va putea sa isi dedice timpul prioritar carierei.

Domnisoara AZA merita o promovare ca la carte.

 Cu siguranta putem spune ca AZA este NOUA VENITA in showbiz, cea mai proaspata candidata la statutul de VEDETA cu acte in regula.

AZA este eleva LICEULUI  ECONOMIC din CALARASI. Nu a avut o copilarie obisnuita dar  in acest fel si-a croit  drumul spre o viata de artista.

Munceste cu placere si abnegatie si spune ca nu poate trai fara muzica.

Viata asta este stralucitoare dar ascunde sacrificii, dezamagiri si obstacole de infruntat. Dar ei ii place si nu vrea sa renunte pentru ca pana acum asta a facut si asta va face in continuare.

Viata ei este colorata prin MUZICA. Ce premii are in colectie frumoasa AZA?

De la PREMIUL SPECIAL la MAMAIA COPIILOR in 2006, PREMIUL INTAI la FESTIVALUL MILLENIUM 2007, PREMIUL INTAI la FANTEZIA TOAMNEI, PORTATIVUL VESELIEI alt premiu cu coronita.


Asculta Verusri Usor, Usor - Aza feat. Adrian Sina

CERBUL COPIILOR in 2009, alte premii tot la MAMAIA COPIILOR in 2009 locul al doilea si mentiune in alt an, PREMIUL INTAI oferit de revista BRAVO la BRAVO TO FACE STAR, FLORI DE MAI alt festival pana la festivaluri de afara cum este cel de la  PODLOSKA in POLONIA unde a castigat tot premiul cu coronita.

De pe scena festivalurilor AZA a pasit si in studiourile televiziunilor fiind invitata in emisiuni la TVR 2, NATIONAL TV, ANTENA 1, B1 TV.

Deocamdata AZA lucreaza cu MIHAI GRUIA de la MANGO RECORDS si este multumita de  directia luata in cariera.

Asteptam urmatoarele melodii ale AZEI. Este pregatita sa paseasca in randul cantaretelor de succes.
AZA are tot ce ii trebuie pentru a deveni VEDETA.

Talent, ambitie, perseverenta, frumusete. Si cu promovarea pe care o merita isi deschide drumul spre succes.
Asta ii dorim si noi GABRIELEI AMZARU.

Sau altfel spus AZA.