Rezumat SOY LUNA nou serial pe Disney cu Karol Sevilla in rolul frumoasei Luna Valente

WIKI. Disney Romania aduce in premiera serialul SOY LUNA. O productie TV pentru adolescenti care se bucura de un mare succes international.

Un adevarat fenomen, SOY LUNA - al carui rezumat scurt il puteti citi mai jos - va fi difuzata in premiera incepand cu 16 mai, Disney Channel programand cate un episod, din cele 40 de episoade, in fiecare zi de luni pana vineri de la ora 18.00.

Rezumatul SOY LUNA (Sunt Luna)

Luna Valente (Karol Sevilla) duce o viata frumoasa in Mexic. Luna lucreaza cateva ore pe zi livrand mancare pe roti, lucru care îi permite sa-si petreaca cea mai mare parte a timpului liber facand ceea ce-i place cel mai mult: sa fie impreuna cu cel mai bun prieten al ei, Simon (interpretat de Michael Ronda), si sa patineze cu rolele pe faleza din Cancun.

rezumat toate episoadele soy luna disney channel
Soy Luna informatii despre cel mai nou serial Disney
Desigur, Luna Valente merge la scoala si are propriul ei grup de prieteni si îi place sa patineze. Cu toate acestea, viata ei se schimba in mod brusc atunci cand parintii ei primesc o oferta de munca , care va face ca familia sa fie nevoita sa se mute în Buenos Aires, Argentina.

Astfel, Luna trebuie sa faca fata unui oras mare si agitat, unor noi prieteni, intr-o scoala care se afla intr-o zona selecta a metropolei si desigur intr-un mediu care nu ii va fi prietenos de la inceput.

Frumoasa si isteata Luna Valente se va refugia in pasiunea ei pentru patine cu rotile si va descoperi astfel un nou univers pe role, Jam & Roller, datorita caruia va reusi sa se simta ca acasa in noul oras.

In Buenos Aires, la pista de patinaj, Luna face cunostinta cu fermecatorul Matteo (interpretat de Ruggero Pasquarelli).

Cu determinare si entuziasm, Luna va dezvolta o pasiune noua pentru patinajul pe role in stil liber, se va întalni cu prieteni noi, se va indragosti si isi va descoperi adevarata identitate.

Melodia de inceput a serialului SOY LUNA se numeste ALAS (Din pacate) si este interpretata chiar de Karol Sevilla.Asculta versurile melodiei de inceput din Soy Luna - Alas interpretata de Karol Sevilla

Distributie actori si actrite din SOY LUNA
 • Karol Sevilla - Luna
 • Ruggero Pasquarelli - Matteo
 • Valentina Zenere - Ambar
 • Michael Ronda - Simón
 • Malena Ratner - Delfina
 • Agustín Bernasconi - Gastón Perida
 • Katja Martínez - Jazmín Gorjesi
 • Ana Jara - Jim
 • Jorge López - Ramiro
 • Chiara Parravicini - Yam
 • Gastón Vietto Pedro
 • Lionel Ferro - Nicolás "Nico"
 • Carolina Kopelioff - Nina Simonetti
Asadar din 16 mai, nu pierdeti cele 40 de episoade ale superbului serial pentru adolescenti, SOY LUNA (Sunt Luna) numai la Disney Channel.
Comentarii

 1. melisa dilara ponen20 iulie 2016, 21:21

  Karol(Luna)ştie şi romaneşte?
  Poate ne intalnim odata...cu toate ca nu cred ca poate vine in oraşul galati

  RăspundețiȘtergere
 2. melisa dilara ponen, Karol Sevilla(Luna) nu stie romaneste, dar serialul e dublat de niste actori romani care vor vorbi in locul personajelor Soy Luna, iar personajele Soy Luna vor vorbi cu gura lor in Argentina, pentru ca sunt spanioli, iar noi suntem romani, si Disney Channel Romania nu perminte seriale in alte limbe decat in romana,ca sa putem intelege si noi ce vorbesc personajele!

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul parerilor trimise spre publicare.