EXIT POLL & REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 Bucuresti – sector 5

EXIT POLL SI REZULTATELE ALEGERILOR LOCALE 2016 Bucuresti – sector 5.

7 candidaturi la functia de primar al sectorului 5 au fost validate de Biroul electoral de circumscriptie. Printre ele gasindu-se desigur si numele fostului primar, Vanghele. Interesant de vazut lupta cate se va da in Sectorul 5 al Bucurestiului.

EXIT POLL ORA 14
Marian Vanghelie - 33%
Ovidiu Raetchi - 30%
Daniel Florea - 25%

EXIT POLL ORA 16
Marian Vanghelie - 36%
Daniel Florea - 33%
Ovidiu Raetchi - 30%

Greu de estimat de pe acum rezultatele finale ale alegerilor din 5 mai din Sectorul 5. Ovidiu Raetchi de la PNL a fost promovat "la greu" de partidul sau, insa... Marian Vanghelie are sanse mari sa fie votat inca o data ca Primar al acestui sector.
  • Marian Vanghelie (primarul suspendat al sectorului 5, primarul "care este") - PDS
  • Stefan Gheorghe - independent
  • Catalin Aurel Stochita - independent
  • Ovidiu Raetchi (deputat) - PNL
    EXIT POLL & REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 Bucuresti – sector 5
  • Daniel Florea (deputat) - Alianta PSD+UNPR
  • Bogdan Lencu - Partidul România Unita
  • Marian Dan - ALDE
ALEGERI LOCALE 2016 SECTORUL 5.

Biroul electoral de circumscriptie a validat si listele de consilieri, astfel ca Alianta PSD+UNPR, PNL, PRU au 34 de candidati, Partidul Dreptatii Sociale - 32, iar USB - 15.

ALEGERI LOCALE 2016 SECTORUL 5.

Pe raza sectorului 5 au fost organizate 196 de sectii de votare.

Ca si cancan electoral candidatul PNL la Primaria Sectorului 5, Ovidiu Raetchi, îi cere lui Marian Vanghelie sa se retraga din cursa pentru Primaria Sectorului 5, dupa ce numele fostului edil a aparut pe Lista Neagra a candidatilor cu probleme de integritate, iar in urma cu o saptamâna figura si pe "Lista Rusinii" publicata de ANAF, cu o datorie de 90.000 de lei. De asemenea, Raetchi a punctat ca ultimele sondaje arata ca Vanghelie va pierde alegerile.

Si atunci, daca tot e sigur pe victoria sa, de ce mai face Raetchi atat tam-tam? Daca il bate la scor pe Vanghelie, nu inseamna ca il umileste grav? Sau poate nu... ultimele sondaje or fi naspa pentru penelist!
MAI POTI CITI