Biografia OZGUR CEVIK actorul muzician iubitul DAMLEI SONMEZ aka GULRU din RAZBOIUL ROZELOR

Cine este OZGUR CEVIK? Actor si cantaret de succes  totodata unul din cei mai chipesi barbati din showbiz-ul din TURCIA.

OZGUR CEVIK este iubitul DAMLEI SONMEZ magica GULRU din RAZBOIUL ROZELOR. Daca despre biografia DAMLEI SONMEZ am scris poate va intereseaza ce fel de barbat a cucerit-o in realitate.

DAMLA SONMEZ si OZGUR CEVIK traiesc de mai bine de un an o frumoasa poveste de dragoste.

Fanii declarati ai telenovelelor din TURCIA isi amintesc de personajul NIKO ANGELOPOLUS adica chiar OZGUR CEVIK ce a cucerit  inimile publicului cu rolul din serialul "GINERE DE IMPORT".

OZGUR ce inseamna numele  actorului? In traducere in engleza OZGUR este echivalentul lui FREE. OZGUR CEVK s-a nascut la 27 mai 1981 in ANKARA, TURCIA.
Biografia OZGUR CEVIK  iubit DAMLA SONMEZ

A absolvit doua facultati. ISTANBUL UNIVERSITY- FACULTY OF ART & SCIENCES department PHILOSOPHY si BEYKENT UNIVERSITY.

Daca aruncam o privire asupra filmografiei actorului vom observa ca lucreaza la ultimul sau proiect un film aflat in postproductie.

FILMOGRAFIE OZGUR CEVIK

2016  INFLAME : BASED ON A  TRUE NIGHTMARE post production

2015 KIRGIN CICEILER

2014  SEASON OF CHERRIES

2014 LET S SIN- TOLGA

2013 SIKEA KALAN

2013 SUBAT

2012 EVERDEN BIRI

2011  MIZ KALABIMEDE YARARDIR- FERIT

2009 VALI- LEVENT

2009 SEYHAN AKALIN

2008 KIRALIK ODA

2008-2009 GECE SESLERI

2006 KUKUK KIYAMAT

2004 YABANCI DAMAT/GINERE DE IMPORT- NIKO

2004 AVRUPA YAKUSI- MANAV OZGUR

OZGUR CEVIK si iubita sa informatii noi
2003- show  de tinere talente

OZGUR CEVIK a participat la un show muzical dedicat afirmarii tinerilor pasionati de muzica. A fost rampa de lansare al frumosului CEVIK.

Abia dupa terminarea facultatii a reusit sa scoata primul album de muzica in care  se  aude muzica rock.

Asta desi fanii se asteptau sa fie un album de muzica pop. Albumul muzical se numeste "DUSANCE" adica: "OPINIE".

De ce atat de tarziu au intrebat fanii sai. OZGUR a preferat sa astepte pentru a fi sigur ca este multumit de rezultat. Simtea nevoia sa capete experienta.

Vroia sa le ofere oamenilor ceva de calitate. OZGUR CEVIK si-a inceput cariera artistica ca muzician. Apoi a primit o oferta de a juca in serial.

OZGUR ne spune ca atunci cand ajungi cunoscut si pleci dintr-un  punct in care ai dovedit ca ai suficiente calitati ti se fac mai multe oferte.

Si tu poti sa decizi singur ce ti se potriveste si ce anume vrei sa faci.

OZGUR a acceptat sa jaoce in filme desi nu avea nicio experienta dar a fost ajutat de intreaga echipa. Si s-a descurcat de minune pentru ca ii place sa se implice total in ceea ce face.

In cariera mereu a aplicat principiul DACA TOT TE APUCI SA FACI CEVA ATUNCI FA LUCRUL RESPECTIV  FOARTE BINE.

Atunci cand si-a lansat albumul de muzica deja capatase faima  dupa rolul din telenovela "GINERE DE IMPORT.

Dar asta nu a fost indeajuns spune OZGUR pentru ca  el considera ca trebuie sa le arate oamenilor ceva foarte special.

OZGUR nu a renuntat la pasiunea pentru muzica dar si-a indreptat atentia mai mult spre actorie.

Numele de OZGUR este dat atat baietilor cat si fetelor in TURCIA. OZGUR CEVIK este modest si spune ca daca fanii ii fac declaratii asta  nu pentru ca este frumos ci pentru ca s-a achitat  in mod profesionist de rolurile atribuite.
Wiki OZGUR CEVIK  iubit DAMAI SONMEZ aka GULRU

Dar fanele sunt topite dupa el. Arata bine si in plus este un barbat responsabil. In dragoste  a trait o poveste de iubire alaturi de actrita PINAR AYDIN. Dupa despartirea de PINAR a preferat sa se afunde in munca.

Apoi soarta i-a scos-o in cale pe frumoasa si carismatica DAMLA SONMEZ o fata extraordinar de talentata. Si sensibila. Si dornica de perfectionare.

Au constatat ca au multe lucruri in comun si asa DAMLA si OZGUR au inceput o relatie. Iar povestea lor de dragoste  ii face fericiti pe fani care cred ca formeaza un cuplu minunat.

Lucreaza in aceeasi bransa deci se inteleg si se sustin reciproc. Ba mai mult si-au amestecat pasiunile. DAMLA a inceput sa fie pasionata de filozofie si muzica iar OZGUR asculta cu interes depre experientele actoricesti ale partenerei sale.

Desi unii fani sunt de parere ca DAMLA se potrivea mai bine cu  fostul iubit USHAN CAKIR adica prietenul lui KURT SEYIT din telenovela IN DRAGOSTE SI RAZBOI se vad nevoiti sa ii respecte DAMLEI alegerile.

Dupa terminarea filmarilor la ultimul sau proiect OZGUR va pleca in vacanta alaturi de DAMLA. Sunt doi tineri frumosi si talentati ce impart iubirea si pasiunea pentru  ARTA.

Cu siguranata sunt unul dintre cuplurile de actori iubiti de fani. Iar iubitul DAMLEI,actorul si cantaretul OZGUR CEVIK merge pe drumul sau atent si perfectionist.

Prin perseverenta si profesionalism a ajuns unul dintre actorii apreciati de publicul din TURCIA si strainatate. In toate tarile unde ruleaza telenovele turcesti in care joaca OZGUR CEVIK creste numarul fanilor.

Iar romanii sunt nerabdatori sa ii vada si in alte telenovele pe OZGUR CEVIK si DAMLA SONMEZ.
TURCIA este un izvor al tinerilor talentati.

Al actorilor si actritelor care reusesc sa isi faca o cariera si sa bucure inimile oamenilor.