DAN CONDREA A MURIT! CRIMA, SINUCIDERE SAU INSCENARE A SERVICIILOR?

Biografia lui Dan Condrea... un sfarsit groaznic. Sau poate NU. A murit sau nu Dan Condrea?

Un gest extrem sau o extragere bine pusa la punct???

18:47 ora la care s-a facut apelul la 112... s-a anuntat ca un accident s-a produs la Corbeanca... si la scurt timp au venit 2 echipaje de Ambulanta care au constat ca trupul soferului a fost proiectat in afara masinii.

MARTORII au identificat cadavrul in urma hainelor si dupa actelor gasite in afara masinii facute bucatele .

Spuneam ca poate fi inscenare, mai ales daca tinem seama ca Dan Condrea avea doi copii. Unul din prima casnicie, unul din actuala casnicie. Si in plus, sotia actuala a lui Condrea ar fi insarcinata.
moartea lui dan codrea adevar sau conspiratie secreta

Conform stirilor pe surse  Dan Condrea rula cu o viteza de aproximativ 150 km/h si s-a izbit de un copac de pe marginea drumului.

Pentru cei care conduc, stiu ca o masina performanta, asa cum era cea pe care o conducea Dan Condrea, nu pierzi controlul atât de usor decat decat vreai asta in mod intentionat.

Accidentul lui Condrea vine la numai 5 ani dupa ce Miron Panaitescu, fostul sau asociat, a facut un accident de masina.

In 2011, masina condusa de acesta a cazut de pe un pod. Sotia lui Panaitescu care îi era alaturi a murit pe loc. Panaitescu se afla acum in inchisoare pentru ucidere din culpa.

Cu totii cu siguranta ne-am pus întrebarea de ce nu a fost retinut patronul Haxi Pharma, dupa ce în presa au aparut atâtea dovezi, dupa ce anchete oficiale, ale Ministerului Sanatatii, au relevat amploarea neregulilor de la dezinfectantii vânduti în spitalele din Romania.

Arestarea preventiva se face fie pentru a împiedica influentarea martorilor, fie distrugerea probelor, fie disparitia suspectului.

Acum, suspectul, Dan Condrea, a disparut pentru totdeauna.

CINE ARE DE CASTIGAT IN URMA MORTII BRUTALE A LUI DAN CONDREA???

TOLONTANE AI SUFLETUL IMPACAT???

Condrea era inculpatul principal, stia TOTUL... se acopera scandalul modificarii CODULUI PENAL (puteri pentru procurori care pot trece peste Judecatori), la fel cum moartea horror din COLECTIV a dus la o demisie a unui Guvern si la schimbarea mersului Romaniei?

Anghelescu si tutunul, Dumitru Tinu si moartea ciudata, plus alte intamplari starnii... de gandit!
MAI POTI CITI