WIKI LAURA GEORGESCU ex sotia si iubita ULIANA OCHINCIUC femeile din viata lui DAN CONDREA patronul mort al HEXI PHARMA

DAN CONDREA patronul EXI PHARMA si-a gasit sfarsitul intr-un tragic accident de masina aseara in CORBEANCA.

SCANDALUL dezinfectantilor si firmele sale , averea imensa  si viata personala  a acestui barbat  a dat drumul BREAKING NEWS  si acum e subiectul de pe buzele tutoror.

Cine era DAN CONDREA barbatul descris de angajati ca seful  secretos si zgarcit si ceea ce este cel mai important fioros. De ce fioros?

Pentru ca niciunul din angajatii sai nu indraznea sa il priveasca in ochi. Totusi doamnele din viata sa stiu cum era DAN CONDREA.

Cine sunt femeile acestui om ? Era inconjurat de FLORI DINU  director general al HEXI PHARMA cea despre care se spunea ca tinea legatura dintre  firma , directorii de spitale si oamenii din minstere.

O alta femeie  ce poate vorbi despre DAN CONDREA este LAURA GEORGESCU ex CONDREA sotia singura care a impartit traiul si pasiunea pentru medicina.


DAN CONDREA si LAURA au fost casatoriti si aveau impreuna o fetita. In 2008 DAN CONDREA s-a hotarat sa divorteze.

LAURA GEORGESCU s-a batut pentru custodia fetitei pentru ca DAN ceruse instantei custodia completa a copilului.

Si ce sa vezi DAN nu numai ca a castigat custodia completa a copilului dar a obligat-o sa plateasca o pensie alimentara de 3000 de euro.

LAURA a povestit jurnalistilor ca fostul sot i-a facut viata un iad. Ca a amenintat-o a batut-o si chiar a dat-o cu capul de asfalt. Si ca i-a furat una dintre firme.

LAURA a reusit sa obtina dreptul de as-i vizita copilul doua weekend-uri pe luna. Dupa divort si un partaj inca nefinalizat LAURA si-a vazut de viata ei.

Aseara ni se spunea ca in urma tragicului accident  a fost sunata sotia pentru a-l identifica. Si acum spuneti cine a venit sa il identifice ?

Fosta sotie LAURA GEORGESCU sau iubita logodnica ULIANA OCHINCIUC?

Si acum sa vedem cine este ULIANA femeia cu care DAN CONDREA isi impartea viata din ultimii cinci ani?

DAN CONDREA a avut o afinitate pentru femeile absolvente de medicina. Atat fosta sotie cat si actuala logodnica sunt de profesie medic.

Chiar DAN CONDREA absolvise FACULTATEA DE MEDICINA si spun unii nici macar nu  a finalizat studiile.

ULIANA OCHINCIUC logodnica se spune ca ar fi insarcinata. Aceasta doamna  se spune ca bagase frica in toti angajatii.

Si atunci suntem curiosi sa aflam cine este ULIANA femeia despre care se presupune ca stia toate secretele logodnicului sau.

ULIANA OCHINCIUC este unicul copil al domnului ARCADIE OCHINCIUC si al doamnei MARIA OCHINCIUC.

S-a nascut la 22 aprilie 1984 in localitatea SCULENI, raionul UNGHENI din REPUBLICA MOLDOVA.

ULIANA a absolvit FACULTATEA DE MEDICINA CAROL DAVILA din BUCURESTI in perioada 2002-2008.

Specializarea este de medic oftalmolog si DOCTOR IN MEDICINA.

Dupa terminarea studiilor si-a facut rezidentiatul la SUUMC BUCURESTI adica SPITALUL UNIVERSITAR URGENTA CENTRUL MILITAR CAROL DAVILA BUCURESTI.

In perioada februarie 2010 februarie 2012 ULIANA OCHINCIUC a lucrat la STEFAN OPTIC. Un alt loc de munca  era CENTRUL MEDICAL HEXI MED in fapt actualul loc de munca.

Doamna ULIANA OCHINCIUC este medic specialist cu competente in ecografie oculorbitara. DAN CONDREA si-a impartit ultimii ani de viata si secretele unei afaceri de milioane de euro cu  doamna doctor un cetatean al REPUBLICII MOLDOVA.

De ce se temeau angajatii HEXI PHARMA de cele doua doamne  logodnica ULIANA OCHINCIUC si doamna director general FLORI DINU descrisa drept frumoasa si insistenta?

FLORI DINU deja ziarele de cancan au publicat poze care o infatiseaza pe doamna in toata splendoarea sa. Voua vi se pare  ca are aspectul unei femei capabile sa bage frica in angajati.

Privind pozele cu distinsa roscata avem senzatia ca avem in fata profilul unei asistente de televiziune. Istoria acestei firme HEXI PHARMA care arunca ROMANIA in scandal este una interesanta.

DAN CONDREA a avut pana in 2011 un asociat pe numele sau MIRON PANAITESCU care a fost condamnat pentru delapidarea unei sume fabuloase.

Acest asociat  era casatorit cu o femeie tot din REPUBLICA MOLDOVA. PANAITESCU a fost acuzat si de ucidere din culpa a sotiei sale care si-a gasit sfarsitul intr-un accident de masina.

ULIANA OCHINCIUC va fi personajul  urmarit de toata lumea de aici incolo pentru ca deja lumea se intreaba cine va mosteni imensa avere a patronului DAN CONDREA?

Un aspect nementionat la televizuni. ULIANA OCHINCIUC nu este sotia numarul 2 al lui DAN CONDREA. Este iubita si se pare logodnica lui DAN CONDREA.

DAN CONDREA a fost casatorit doar cu LAURA GEORGESCU. Si atunci cine a fost sunata sa identifice cadavrul imposibil de recunoscut?

Cea care a facut declaratii este LAURA GEORGESCU care a spus jurnalistilor ca fostul sot cel care i-a facut viata un iad nu era genul de om care sa fi recurs la sinucidere.

Ci mai degraba era genul de om care ar fi fost capabil sa omoare iar daca asta i-a fost sfarsitul cel mai probabil a fost impins la un asa gest.

Ce se va intampla mai departe este deja subiectul unei anchete aflate in desfasurare.

Si la care noi ne vom uita ca la un serial de mare succes. Vor vorbi intre ele doamnele din viata ex-patronului EXI PHARMA?

Cum isi impartea timpul DAN CONDREA intre LAURA GEORGESCU ex sotia si actuala sotie ULIANA OCHINCIUC? Nu s-a spus ca DAN CONDREA era asteptat de  fosta sotie  si de fetita celor doi.

UPDATE: Parintii Uli­a­nei Ochin­ciuc sunt astazi in R. Mol­dova. Tatal tine­rei, Arca­die, este medic la mater­ni­ta­tea din Ungheni. L-am gasit si am dis­cu­tat. El s-a ara­tat mâh­nit de infor­ma­ti­ile fur­ni­zate de presa din Româ­nia. „Sunt casa­to­riti. Am facut si nunta”, a con­firmat Arca­die Ochin­ciuc rela­tia din­tre fiica sa si Dan Ale­xan­dru Con­drea.

Cine stie cele mai ascunse secrete din viata omului  de afaceri a carui moarte este subiectul de BREAKING NEWS?

LAURA GEORGESCU si ULIANA OCHINCIUC de profesie  medic. Una dintre ele deja parinte cealalta pe cale sa devina mama.

Ele sunt femeile care au fost centrul universului lui DAN CONDREA.

Neuitand nici de doamna director general FLORI DINU cea care se presupune ca stia cam tot ce misca in firma.

DAN CONDREA a devenit personajul numarul unu in presa.

Moartea sa  va fi discutata mult timp de aici incolo. Dar unde sunt bani multi si femei e rost de scandal. Fosta sotie si actuala logodnica sunt doua personaje  care vor suscita intersul presei.