Treceți la conținutul principal

DNA, Codruta Kovesi, MOSSAD, Black Cube, spionaj, hackeri .... APA PLATA MAAAA!

Senzational! Titlul zilei, de scris cu majuscule: SEFA DNA, LAURA CODRUTA KOVESI SPIONATA DE FIRMA UNUI FOST DIRECTOR MOSSAD!!!

Vai si amar de noi... pazea ca vin spionii internationali sa ne scoata lupta anticoruptie din cap.

Toata nebunia media cu spionatul sefei DNA de catre "evreii malefici" a inceput cu o investigatie RISE PROJECT (www.riseproject.ro/sefa-dna-spionata-de-firma-unui-director-mossad/)

Si apoi fiecare mic ziarist, "specialist" in informatii si contrainformati a inceput sa scrie la comanda sau din proprie initiativa despre acest subiect.

Cu totii au sarit sa ne arate ca doi dintre suspecti incriminati de DIICOT, Dan Zorella si Avi Yanus sunt fosti ofiteri de informatii,  acum co-fondatori si directori executivi ai firmei israeliene de investigatii private Black Cube, companie în care a activat Meir Dagan – fost director Mossad.

hackeri evrei spionaj dna codruta kovesi

Si au tras concluzia ca MOSSAD-ul o spioneaza pe sefa DNA.

WIKI: MOSSAD sunt initialele in limba ebraica ale institutiei de stat israeliene, create la 2 martie 1951 pentru spionaj extern, institutie care în traducere se cheama Institutul pentru Coordonare. Acesta este pus sub jurisdictia Ministerului de Externe al Israelului si include în structura personalului sau ofiteri superiori reprezentând celelalte organizatii ale comunitatii de informatii ale Israelului: Shin Bet (siguranta interna), Aman (spionajul militar al aviatiei si marinei militare).

Un alt titlu care isi striga senzationalul si pe care l-am intalnit des: "Patru cetateni israelieni sunt anchetati de DIICOT pentru spionarea comunicatiilor si tentative de compromitere a Laurei Codruta Kovesi, procurorul-sef al DNA."

Observati 4 cetateni! Acestia ar fi Dan Zorella si Avi Yanus plus Ron Weiner si David Geclowicz.

Insa FALS! Dan Zorella si Avi Yanus fac parte din conducerea BLACK CUBE din Londra. Piciorul lor nu a calcat veci in Romania si cu siguranta experienta lor in spionaj, plus armata de avocati (adevarati!) ii face sa zambeasca cand aud ca DIICOT-ul din Romania ii vrea arestati!

Despre ceilalti doi Ron Weiner si David Geclowicz (care ar fi fost arestati sambata seara in camera lor de hotel din centrul Bucurestiului) greu de spus ceva.

Insa un lucru este CIUDAT: numele celor doi sunt numele unor vedete din lumea cinematografiei. Astfel Ron Weiner este numele unui scenarist si producator (Ron Weiner, Scenarist. Premii: Premiul Primetime Emmy pentru cel mai bun serial de comedie. Nominalizari: Premiul Asociatiei Scenaristilor Americani pentru cel mai bun serial TV nou) iar David Geclowicz numele unui actor (David Geclowicz is an actor, known for Science Fiction - 2002, 25 degrés en hiver - 2004 and Any Way the Wind Blows - 2003).

Sa speculam ca numele adevarate a celor doi sunt secrete, iar numele actuale fac parte din "legenda"???

Tot conform celor de la RISE Project, procurorul sef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, a declarat ca cercetarile sunt în faza preliminara acum: ”La momentul acesta e clasificata toata verificarea. Este doar investigatie, nu o cercetare penala ca atare. E destul de dificil sa va dau date din aceasta cauza”. 

Horodniceanu a mai adaugat ca anchetatorii din subordinea sa nu stiu înca cine e beneficiarul activitatilor de spionaj, adica cine a angajat firma israeliana Black Cube.

Firma BLACK CUBE este o importanta jucatoare pe piata informatiilor si contrainformatiilor private. Formata din fosti (cu toate ca in lumea spionajului NU exista FOST) specialisti si agenti ai serviciilor secrete israeliene, Black Cube a fost implicata si in dezvalurile despre afacerile necurate ale bancilor din Islanda!

Asadar... care sa fie rostul acesti operatiuni soldate cu un esec resunator? 

Ori poate noi nu vedem din unghiul potrivit aceasta miscare de "spionaj - contraspionaj" soldata cu arestari si amenintari cu cercetarea penala indreptata asupra unor cetateni ai Israelului.

Intoxicare sau succes al SRI si DIICOT?

Iar daca... sa nu uitam ca NICIODATA evreii nu uita si nu iarta!

Vezi Mossad Munchen 1972.... THE ISRAELI RESPONSE TO THE 1972 MUNICH OLYMPIC MASSACRE AND THE DEVELOPMENT OF INDEPENDENT COVERT ACTION TEAMS!

Traim vremuri foarte interesante!