Biografia KALIOPI reprezentanta MACEDONIEI vine la EUROVISION 2016 cu "DONA"

Wiki Faima cantaretei KALIOPI a depasit mult granitele tarii sale FYR MACEDONIA deoarece este cunoscuta si iubita in toate tarile din BALCANI.

La insistentele fanilor sai KALIOPI a acceptat sa participe la selectia nationala a MACEDONIEI pentru EUROVISION 2016 si iata  ca a reusit sa iasa pe primul loc.

Asta ii da dreptul de a-si reprezenta tara la EUROVISION 2016. Ce o recomanda pe KALIOPI?

VOCEA cu un timbru profund si cald, interpretarile oroginale , stilul sau unic si numeroasele melodii care au devenit hituri.  Iar ambitioasa KALIOPI nu are de gand sa se opreasca.

MUZICA este viata ei. O perioada a cantat impreuna cu trupa sa numita "ROMEO GRILL". Din 1999 KALIOPI incep o cariera solo si de atunci criticii muzicali nu contenesc cu aprecierile la adresa artistei.

Daca ar fi sa gasim trei atribute ale artistei am rezuma asa ; RABDARE, PERSEVERENTA si CURAJ.

wiki_kaliopi_macedonia_eurovision_2016

KALIOPI este deja intr-un turneu de promovare a piesei balada "DONA" piesa pe care o va interpreta la EUROVISION.

A cantat deja in  SARAJEVO, LIUBLIANA, MOSCOVA si urmeaza alte orase ca AMSTERDAM si SOFIA. Lucreaza si la alte materiale promotionale pentru EUROVISION.

Cu o agenda plina KALIOPI se distreaza muncind.Are multa energie si vrea sa inveseleasca fanii. Dupa participarea la EUROVISION 2012, KALIOPI a scos un album si trei melodii noi devenite hituri.

KALIOPI rosteste o mica rugaciune prin care ii multumeste  CELUI DE SUS pentru harul primit. Si nu vrea sa risipeasca acest har. Este intr-o continua perfectionare.Asculta melodie Macedonia Eurovision 2016:  KALIOPI - DONA

Isi respecta publicul iar acesta ii multumeste prin aprecieri si prezenta la concertele artistei. Din partea MACEDONIEI la EUROVISION 2016 vine KALIOPI.

Cu o balada de dragoste care sa incalzeasca inima publicului pretentios de la STOCKHOLM. GO, KALIOPI!