WIKI NAVYA AGARWAL micuta indianca din Romania artista eleva care vrea sa ajunga departe

Am scris cu multa placere si drag despre NICOLE CHERRY inca de la lansare. Vreau sa va prezint o alta micuta artista cu stofa de MARE ARTISTA in devenire.

Inca nu a fost invitata la emisiuni de televiziune si radio. Domnisoara merita cu prisosinta sa fie promovata. Deocamdata este sprijinita de SCOALA DE ARTA BRAVISSIMO, SCOALA DE MUZICA SI TEATRU BRAVISSIMO.

Se numeste NAVYA AGARWAL. Va intrebati daca acesta este chiar numele ei sau o fi numele de scena? Posibil ca poate se va gandi la un nume de scena.

Numele ei este chiar asa NAVYA AGARWAL. Este nascuta chiar in INDIA. A ajuns in Romania si poate noi romanii ii purtam succes.

NAVYA AGARWAL are varsta de doar 16 ani.
wiki NAVYA AGARWAL blog vedete

Este eleva in clasa a 11-a la  BRITISH INTERNATIONAL SCHOOL din BUCURESTI.

Pasionata de muzica si dans tanara artista se declara : DANSATOARE, EXPLORATOARE si mai cu seama VISATOARE.

Are o frumusete naturala ce nu necesita multi ani de aici incolo de alte trucuri la care apeleaza tinerele eleve de liceu. Stiu toate am trecut prin aceasta frumoasa perioada a vieii noastre si toate ne-am dorit sa fim mai mature .

Fie ca era vorba de o camasa, un sarafan mai scurt cu o palma  decat prevedea regulamentul si ceva gloss si  doar un lac pe unghii. Asta era o data iar generatia aceasta nu are cum si ce sa inteleaga si nici nu este interesanta de ce era o data in ROMANIA.

Acum tinerele liceene se duc la scoala cum mergeam noi la o nunta sau petrecere. NAVYA este o liceeana cuminte si preocupata de  muzica si dans.

Si desigur dornica sa ajunga A GREAT ARTIST. Cam ca idolii ei din lumea internationala muzicala: RIHANNA, SHAKIRA,TAYLOR SWIFT.

Ii plac si sportivii ca DAVID BECKHAM ,RAFAEL NADAL, ROGER FEDERER,NEYMAR JR.

Da ii plac fotbalul, tenisul si inotul. Ca orice domnisoara cocheta urmareste viata si activitatea unor modele profesioniste si faimoase ca  MIRANDA KERR si CARA DELEVIGNE.

Este interesata sa sprijine cauza animalutelor. Intre filmele ei preferate se numara : CHARLIE'S ANGELS, TWILIGHT SAGA, 2012.

Nu va mirati ca se uita la fotbal la meciuri pentru ca este fana echipelor spaniole de fotbal FC BARCELONA si REAL MADRID.

O admira si pe SELENA GOMEZ. Chiar luna trecuta NAVYA ARGAWAL a castigat la FESTIVALUL DE MUZICA PENTRU COPII si TINERET locul al doilea la sectiunea interpretare.


Primul succes de rezonanta pentru NAVYA s-a petrecut  de indata ce a lansat pe YOUTUBE o inregistrare a unui cover de succes. TITANIUM este coverul dupa DAVID GUETTA pe care l-a interpretat NAVYA si care a ajuns la inima publicului.
biografie NAVYA AGARWAL

Incurajata de feed-back-ul publicului NAVYA a cantat intr-un spectacol de 8 martie  2016 alt cover si anume ALL IN MY HEAD lansat in 2012 de artista TORY KELLS.

Alt succes pentru NAVYA. MUZICA spune ea ii da incredere in fortele proprii si o ajuta sa isi accepte greselile.

Cata maturitate la varsta de 16 ani sa spui ca faci greseli si mai apoi sa poti sa fii in stare sa incerci sa le accepti si sa ti le asumi.

BRAVO, NAVYA! Exista adulti care nici la 40-50 de ani nu isi asuma greselile facute. Credem ca nu i-a fost usor sa se adapteze la noi in tara departe de casa si alti prieteni.

Acum cei mai buni prieteni se afla printre colegii de la SCOALA DE MUZICA si TEATRU BRAVISSIMO unde studiaza muzica sub indrumarea profesoarei ELENA RADU.

NAVYA ii este recunoscatoare domanei profesoare care a ajutat-o mult si prin muzica i-a redat speranta. Ca poate deveni o artista talentata.

Dupa orele de curs drumurile o duc pe NAVYA la SCOALA DE MUZICA SI TEATRU BRAVISSIMO.

Se imparte intre scoala si orele de muzica. Si tot ii mai ramane timp sa se relaxeze cu prietenele la un suc si la un film.

Dar toata atentia ii este indreptata la orele de muzica.

Canta coveruri ale artistilor celebri si spera  sa isi construiasca o cariera in muzica pas cu pas. Din activitatile ei zilnice nu lipsesc" orele" de FACEBOOK si INSTAGRAM.

Doar este tanara generatiei  SOCIAL MEDIA. Adora sa calatoreasca. Deocamdata in vacante fuge in INDIA spre a-si ostoi dorul de casa.

Tineti minte numele acestei tinere NAVYA AGRWAL. ! Este posibil sa fie urmatoarea NICOLE CHERRY.

Acum atatea tinere sunt talentate si toate o pot avea pe CIRESICA drept un model de perseverenta si modestie.

INDIANCA indragostiita de muzica, VISATOAREA NAVYA AGARWAL este incantatoare. Si cine stie poate va alege sa ramana definitiv in ROMANIA dupa finalaizarea studiilor liceale.


Deocamdata NAVYA isi doreste sa poata urma cursuri de pian. Cei de la SCOALA DE MUZICA si TEATRU BRAVISSIMO au promis ca ii vor acorda tot sprijinul.

NAVYA AGARWAL ! FRUMUSETE, TALENT si AMBITIE. WELL DONE and GOOD LUCK, little lady !

Ce ar fi ca in 2019 tanara indianca naturalizata in ROMANIA sa ne reprezinte tara la concursuri muzicale?

Dintre artistii romani nu stim ce preferinte are. Suntem cu ochii pe ea !

Doamnelor, domnisoareleor, si domnilor ea este NAVYA ARGAWAL!
MAI POTI CITI