Oferta VACANTA la SINAIA O Saptamana la Schi cu 50% mai ieftin, 20 - 25 martie 2016

Haideti la schi la munte la Sinaia pe Valea Prahovei in perioada 20 - 25 martie 2015 si aveti parte de preturi mai mici cu 50% la CAZARE si SKIPASS.

Primaria statiunii Sinaia, în parteneriat cu Transport Urban Sinaia si zece hoteluri si pensiuni, de patru, trei si doua stele, lanseaza oferta “O saptamana la schi”.

In perioada 20-25 martie 2016, turistii pot beneficia de 5 nopti de cazare si skipass la jumatate din pretul afisat la receptie unitatii hoteliere.

„Primavara înseamna pentru turisti si "O saptamâna la schi", pachet pe care îl lansam si în 2016 impreuna cu partenerii si colaboratorii nostri. Iar iubitorii muntelui au toate premisele pentru a alege Sinaia datorita conditiilor de aici generate de investitiile pe care le-am facut în ultimii ani. Cea mai
oferta cazare ieftina O Saptamana la Schi la Sinaia
noua, Telegondola Carp, inaugurata în acest an este cea care asigura accesul catre toate partiile de schi în cele mai bune conditii si la preturi extrem de avantajoase,” a spus Vlad Oprea, Primarul orasului Sinaia.

Cele 10 hoteluri si pensiuni incluse în programul "O Saptamana la Schi"  ofera un total de 88 de camere, reprezentand 176 de locuri de cazare.

In cadrul ofertei O Saptamana la Schi , turistii pot opta pentru un hotel de patru stele (Hotel Carpathia), sapte unitati de cazare de trei stele (Hotel Rina Sinaia, Hotel Bucegi, Hotel Silvia Apart, pensiunile New Aosta Garden, Master si vilele Camelia si Economat-La Tunuri) si doua hoteluri de doua stele (Hotel Tanti si Hotel Rina Cerbul).

Doritorii pot accesa oferta telefonand la hotelul sau pensiunea dorita, dintre cele enumerate mai sus si incluse in programul de vacanta "O Saptamana la Schi ".

Pe baza tichetului de cazare turistii vor obtine si reducerea de 50% la schipass, al carui pret va fi de 560 de lei, pentru cinci zile.

Conditiile de schiat sunt optime, tinând cont de noul strat de zapada depus.

Asadar, pentru totii iubitorii muntelui si ai statiunii Sinaia aceasta oferta de vacanta ieftina este de luat in seama!

Nu uitati, oferta de cazare "O Saptamana la Schi" la Sinaia este limitata.