Episoade noi din ATLETICO TEXTILA la ProTV, joi de la ora 22 si online pe VOYO!


ATLETICO TEXTILA, noul serial de comedie de la PRO TV a debutat cu primul episod, joi 10 februarie. 

Asadar, in fiecare zi de joi veti putea sa radeti alaturi de personajele din ATLETICO TEXTILA vizionand cele mai noi epsioade din noul serial romanesc de comedie care ii aduce din pe sticla pe fostii "mondeni".

Din distributia episoadelor Atletico Textila fac parte actorii Mirela Zeta, Andreea Gramosteanu, Andreea Mateiu, Angel Popescu, Bogdan Cotlet, Andrei Mateiu, Alexandru Ion, Razvan Oprea, Sergiu Costache, Pavel Barsan si Razvan Vasilescu.

Traian e antrenorul echipei Atletico Textila, omul care se pricepe la orice, stie orice si poate sa dea sfaturi despre orice. N-a muncit o zi in viata lui si intreaga lui existenta graviteaza in spatiul stadion-bar.

Episoade noi din ATLETICO TEXTILA la ProTV

In ciuda incompetentei lui ca antrenor, "unicul si irepetabilul" Traian este un tip iubit de echipa, care alege sa nu-l ia insa in serios. In relatia cu conducerea e mereu slugarnic si lingusitor, insa nu pierde nicio ocazie sa-i vorbeasca pe la spate, si nu de bine.

Traian (Angel Popescu), merge pe strategia „Sa-i batem! Dar mai întâi sa nu luam bataie!“, Vladut (Bogdan Cotlet), unul dintre jucatori, nu se teme „de minge propriu-zis, ci de viteza ei“, iar Raluca (Mirela Zeta), sotia patronului, este depasita de situatie: „Am pus piciorusul meu frumos în prag. Si nu l-a sesizat nimeni!“.


Trailer episoade serial PRO TV: ATLETICO TEXTILA

Serialul Atletico Textila este programat joia, de la 21.30, dupa serialul Las Fierbinti.

În fiecare episod din Atletico Textila, va fi prezentata comica lume a fotbalistilor de la Atletico Textila, în încercarea lor de a evita retrogradarea, de a avea succes în afaceri si, de ce nu, succes la femei!

Nea Gica, patronul Atletico Textila, e complet imprevizibil si toata lumea îi stie de frica, inclusiv antrenorul Traian.

Noul serial de comedie este o productie alerta, personajele sunt dinamice, iar interactiunea dintre ele va aduce comedia în casele românilor.

"Atletico Textila" este un serial de comedie care are tot ce îi trebuie: patronul temut de întreaga comunitate, sotia preocupata de aparente, antrenorul obscur, o echipa de fotbal total nepregatita, iar exemplele pot continua.

Vizionare placuta a episoadelor din ATLETICO TEXTILA, episoade disponibile si online pe VOYO.
Comentarii