Biografie Anca Dinicu „In puii mei!” de la Antena 1: TE UITI O SEARA SI RAZI O SAPTAMANA!

Hei, hei , hei s-a anuntat. Soseste BENDEAC cu "IN PUII MEI". " Iti place stiu ca iti place" vorba reclamei cu PAVEL BARTOS si pateul vegetal.

Din 16 martie 2016 MIHAI BENDEAC ne spune TE UITI O SEARA SI RAZI O SAPTAMANA.

Toata lumea l-a asteptat pe BENDEAC  ne-a lipsit , cine ne-a mai facut sa zambim asa cum o facea el?
Asadar MIHAI BENDEAC impreuna cu echipa sa de actori ne -au pregatit pentru SEZONUL 8 o multime de surprize.

Emisiunea "IN PUII MEI" va avea o noua prezentatoare. Domnisoara  va participa  in dubla ipostaza, Aceea de  personaj  si personaje dar si prezentatoare.

De drag sa o privesti. Este o satena focoasa are inaltimea 1.65 m inaltime. O privire ce te duce cu gandul la MONICA BELLUCCI. Pe langa frumusete domnisoara ne va arata si cat este de talentata.
Biografia Anca Dinicu ana mocanu de la In puii mei

Cum se numeste noua prezentatoare a sezonului 8 "IN PUII MEI" ? Avem raspunsul. Noua prezentatoare a emisiunii "IN PUII MEI" se numeste ANCA DINICU.

Cu siguranta nu ati auzit de ANCA DINICU. Cu putine exceptii, desigur iubitorii spectacolelor de teatru. Si daca stati bine cu memoria ANCA DINICU a mai facut si o reclama.

A avut o aparitie meteorica in emisiuni de televiziune. In rest s-a ocupat de TEATRU. Simplu si firesc doar ANCA DINICU este absolventa a UNATC BUCURESTI  promotia 2012.

Da, ANCA DINICU este actrita. MIHAI BENDEAC a cam luat-o prin surprindere pe domnisoara ANCA.

Chiar in timpul unei sedinte de redactie, MIHAI BENDEAC i-a propus ANCAI sa fie si prezentatoarea emisiunii.
Ce a spus ANCA la o asa propunere? "In cadrul sedintei de redactie mi s-a propus sa fiu si prezentatoarea emisiunii. Pentru mine este o veste minunata.

Mi s-a oferit posibilitatea de a interpreta mai multe tipologii de personaje iar acest lucru a constituit pentru mine o miza puternica.

In ceea ce priveste rolul de prezentatoare cred ca m-a ghidat o inconstienta pe care acum pot sa o numesc intuitie. Era ceva cu toul nou pentru mine si extrem de provocator.

Pentru ca am incredere in MIHAI BENDEAC am zis  ca trebuie sa o fac si pe asta. "

Am inteles si sper ca si dumneavoastra ati facut-o. ANCA este o domnisoara care se lasa provocata doar miza era mare. Da sa o descopere lumea prin intermediul ecranului de televizor.

Mai apoi se prea poate ca multa lume sa fuga si spre teatru din dorinta de a o vedea "live" pe ANCA DINICU prezentatoarea careia MIHAI BENDEAC i-a oferit posibilitatea  de promovare.

ANCA nu numai ca pare o fata dezghetata. Chiar este total dezinhibata. Bine oricum cand devii actrita e cazul sa nu ai sentimente de pudoare.

Trebuie sa fii in stare sa intri in pielea personajului.

Chiar de trebuie sa fii ceea ce in viata reala nu ai putea niciodata sa fii. Dar asta este frumusetea actoriei. ANCA DINICU a spus jurnalistilor ca nu a avut nevoie de o perioada de acomodare.

S-a integrat imediat in echipa. Asta pentru ca majoritatea colegilor de breasla i-au fost colegi de facultate ba chiar si profesori din facultate.

Acum spuneti-mi cati dintre noi au ocazia intr-o viata sa fie umar la umar  cu domn profesor si doamna profesoara?

Acei domni si doamne in fata carora v-au trecut toate emotiile la examen?
Wiiki  Anca Dinicu In puii mei Mihai Bendeac

Pe langa colegii si profesorii din facultate ANCA DINICU a avut ocazia sa cunoasca in sanul echipei de la "IN PUII MEI" si oameni faini extrem de dedicati profesiei si desigur superprofesionisti.

Acum ca s-a "inrolat" in armata lui BENDEAC frumoasa ANCA va da viata mai multor personaje. Unii au avut ocazia de a o vedea pe ANCA DINICU intrand in pielea personajului asistentei , ex asistentei lui CAPATOS faimoasa ANA MOCANU.

Interpretarea ANCAI a mers la sufletul publicului. Multi au zis ca ANCA este UNU la UNU cu ANA MOCANU. Mai putin infatisarea. Caci da, domnisoara ANCA este incomparabil mai atragatoare.

Nu stim unde s-a nascut ANCA. Posibil in BUCURESTI. Oricum studiile le-a facut in capitala. Si la ce am avea nevoie sa stim cati ani are o domnita atatde atragatoare?

ANCA DINICU se joaca cu publicul. Uite ca pur si simplu nu am putut  afla data si locul nasterii actritei.
Dar am aflat alte lucruri despre ANCA DINICU.

De pilda habar nu aveati ca frumoasa satena a cochetat cu modellingul. A aparut in pictoriale. A fost ofertata sa prezinte  rochii, rochite si fustite.

O femeie frumoasa iubeste hainele si asta putem spune despre ANCA DINICU.

Este cocheta si il are pe vino incoace. Si-a luat mereu in serios meseria. Este o buna colega. Merge in turnee alaturi de colegii mai experimentati si de fiecare data nu se lasa pana nu "fura" cate un truc  din ale actoriei.

Cei care au participat la FESTIVALUL ION LUCA CARAGIALE au vazut-o pe ANCA DINICU la lucru.
La GALA TANARULUI ACTOR 2012 chiar in anul terminarii facultatii spectatorii au vazut-o pe ANCA in spectacolul de grup in piesa NIGHT ON EARTH de JIM JARMUSCH.

Regia acelui spectacol a fost asigurata de DRAGOS ALEX MUSOIU. ANCA DINICU a participat la realizarea unei reclame in anul 2012 pentru BCR unde a avut un rol principal.

Unul din spectacolele de  succes din ultima vreme unde o puteti vedea pe frumoasa ANCA este" MA MUT SAU NU MA MUT. ACEASTA-I INTREBAREA".

Actrita adora comediile. Si cum vremurile o impun caci soarta actorului in Romania continua sa fie ingrata ANCA DINICU participa la specatcole la mai multe teatre bucurestene.

Unde sa mergeti sa o vedeti pe actrita ANCA DINICU? In specatacole de la teatrele DE COMEDIE, TEATRUL APROPO, TEATRUL NOTARRA, TEATRUL ELISABETA.

In ce spectacole joaca ANCA DINICU?

BOEING, BOEING, SECRETUL LUI PULCINEL,LA'S CA STIM NOI, MIEZUL VERII LA AMIAZA, NIGHT ON EARTH, JOC DE TOAMNA, MA MUT SAU NU MA MUT. ACEASTA-I INTREBAREA.

Ce se va intampla in sezonul 8 al emisiunii IN PUII MEI?

ACEST SEZON ne-a spus ANCA a fost realizat in regim de cinema. Adica? 

Fiecare sceneta e pusa in scena  intr-un decor real extrem de puternic.  Ne vom amuza impreuna cu personajele carora echipa lui BENDEAC ii va da viata. De la cele mai faimoase personaje in mediul online pana la politicieni, sportivi si personajele care tin mereu prima pagina a ziarelor.
In plus actorii se vor deplasa in diverse locatii reale. O sala de clasa, o bibiloteca, o sala de sport, interiorul unei vile opulente, o sala de cinema. 

ANCAI DINICU ii place sintagma lui DON JUAN. Fiecare rol trebuie iubit cu grija si supunere cu delicatete si suferinta.

ANCA DINICU a jucat rolul principal intr-un film regizat de ELA VANCICA in 2012. In 2013 a jucat rolul JENIC in LEVANTIS regizat de PUIU SERBAN.

Din 16 martie 2016 in fiecare miercuri de la ora 20 suntem asteptati in fata televizoarelor sa radem la IN PUII MEI.

Cine sunt ROBY ROBERTO, VISINESCU, CRISTI BORCEA? 

Doar cateva dintre personajele pe care MIHAI BENDEAC ni le propune pentru cel de-al oputulea sezon. Un regal de comedie.

MIHAI BENDEAC s-a ocupat de realizarea textelor. In rest ce-a iesit? Rezultatul il vom vedea in curand.

Si sa nu uitam. O vom vedea pe noua prezentatoare a show-ului care trebuie tratat ca un pamflet. Desigur, IN PUII MEI.

Si totul ne va fi servit de ANCA DINICU. O actrita de teatru pe care multi nu au avut ocazia sa o vada.
Deoarece romanul NU MAI CITESTE, NU MAI MERGE la TEATRU.

Poate dupa ce o vom vedea pe ANCA DINICU vom mai trece si prin salile de spectacol. HEI, HEI, HEI vine BENDEAC cu IN PUII MEI.

Cati dintre noi nu spunem de mai multe ori pe zi IN PUII MEI?
MAI POTI CITI