Biografia JAMIE LEE Kriewitz reprezentanta GERMANIEI la EUROVISION 2016 cu GHOST. Ii va aduce FANTOMA primul loc?

Reprezentanta GERMANIEI la EUROVISION 2016 in finala din 14 mai 2016 este o coreeanca care a "sucit" mintile nemtilor incat acestia au trimis-o in finala concursului EUROVISION.

Coreeanca este toata un "zvac". Se numeste JAMIE-LEE si trebuie sa vedeti melodia ei si mai ales show-ul spectaculos care emotioneaza. Iata ca  pragmaticii si"scortosii" germani au avut incredere in domnisoara JAMIE LEE.

JAMIE-LEE KRIEWITZ pare desprinsa dintr-o clasa a unei scoli generale. ASTA este tinuta de scena? Pe cap parul ii este acoperit de jucarioare si fundite. O camasa si o fusta scurta . In picioare ciorapi  treisferturi si pantofiori balerini.

Si uite asa intr-o tinuta de scolarita JAMIE-LEE " a ravasit" totul in calea sa si i-a determinat pe jurati sa o trimita sa reprezinte GERMANIA la EUROVISION 2016.

LA EUROVISION 2016 da ? Ce poate fi atat de spectaculos la aceasta domnisoara ce pare abia iesita din clasa a VIII-a?
Jamie-Lee Ghost Eurovision 2016 Germania Manga Style

JAMIE-LEE KRIEWITZ nu este chiar o scolarita are 17 ani, aceeasi varsta ca a noastra FLORENA.

Locuieste in HANOVRA si in ciuda varstei fragede a castigat mai intai VOICE OF GERMANY in 2015 iar mai apoi melodia ei s-a situat pe primul loc atat in  top GERMANY iTUNES dar si in  GERMANY MUSIC CHART.

Show-ul in care GERMANIA si-a ales reprezentantul la EUROVISION a fost urmarit de 11, 2 milioane de oameni. Ceea ce spune mult despre interesul nemtilor la EUROVISION. JAMIE-LEE a castigat votul publicului si al juratilor.

Pe locurile 2 si 3 s-au situat ALEX DIEHL cu WUR EIN LIED si AVANASIA cu MYSTERY OF A RED ROSE. JAMIE LEE pe numele ei din buletin JAMIE -LEE KRIEWITZ este o artista exceptionala.

Este independenta si spune ca nici macar nu se ia prea in serios. Adepta a unui stil de viata vegan micuta coreeanca  stabilita in GERMANIA viseaza la lucruri mari.

De pilda isi doreste sa poata face o excursie in COREEA. Va povesteam de outfitul domnisoarei de la spectacolul pentru finala nationala a GERMANIEI. Stilul acesta scolaresc adoptat de JAMIE LEE face furori si este intens dezbatut de internauti pe retelele de socializare.

Se numeste MANGA STYLE iar JAMIE-LEE KRIEWITZ este adepta convinsa a  DECORA KEI STYLE.

Acest stil precum si vocea sa minunata au atras atentia juratilor germani dar si a publicului care a aplaudat-o la scena deschisa.

Suntem absolut convinsi ca acest stil MANGA va atrage atentia si celor de la STOCKHOLM. Nu stim bine ce face domnisoara JAMIE -LEE dar per total VOCEA si stilul sau exercita fascinatie.

Micuta aceasta de 17 ani poate da lovitura la finala de la STOCKHOLM si se poate clasa pe un loc bun daca nu va produce surpriza de a castiga marea finala.

Ce putem spune despre melodia GHOST cu care JAMIE-LEE se va prezenta in SUEDIA? Melodia GHOST este o balada de dragoste trista. Atrage atentia pentru ca atinge sufletul si oricine se poate identifica cu versurile ce ii apartin  ANNEI LEYNE cea care este si compozitor al melodiei.

MUZICA este produsa de : ANNA LEYNE, THOMAS BURDIA si CONRAD HALSEL.

Prim muzica ei JAMIE-LEE exprima si preferinta pentru comics-uri. O melodie tip fantasy in care JAMIE -LEE ne atrage. Ne atrage in meandrele unui tinut parca cunoscut doar ei.

BRAVO, JAMIE-LEE! Daca ai reusit sa iti uimesti pe germani atunci calea iti este deschisa spre succes.
Inainte de a  intra in finala JAMIE -LEE a declarat ca pentru ea a merge la STOCKHOLM cu o melodie MANGA from GERMANY este o performanta uluitoare la care nu crede ca e posibil sa ajungi.

Parca succesul a luat-o prin surprindere. Dar fata asta stie ce vrea. Ganditi-va ca are varsta de doar 17 ani. Noi romanii am fi avut curaj sa o trimitem la EUROVISION pe a noastra NICOLE CHERRY?


Melodie Germania #Eurovosion2016 - Jamie-Lee - Ghost

Sigur ca nu. Bine ca NICOLE CHERRY nici nu isi doreste sa participe la concursul EUROVISION. Cred ca micuta coreeanca va reusi cum se spune la noi in fotbal o figura frumoasa.

BRAVO, JAMIE-LEE KRIEWITZ! Ti-ai format un stil si deja ai devenit un trend-setter in moda prin stilul manga.

Tot mai multe domnisoare vor sa fie manga.

Stilul acesta a fost incercat la noi de CORINA.