Biografia AMIR care cauta dragostea J'AI CHERCHE reprezentantul FRANTEI la EUROVISION 2016

FRANTA si-a desemnat reprezentantul la EUROVISION 2016 in spectacolul transmis de FRANCE 4 in ziua de 12 martie 2016, spectacol prezentat de un actor de comedie JARRY si MARIANNE JONES.

FRANTA l-a ales pe AMIR pe numele din buletin AMIR HADDAD. Domnul AMIR a visat din copilarie sa ajunga pe scena si sa devina artist. Pana sa se apuce de muzica   AMIR a practicat meseria de stomatolog.

Aha, acum am inteles care este secretul zambetului deschis si luminos. Parintii lui AMIR sunt  un mix care au transmis fiului gene bune. Mama are origini marocano-spaniole iar tatal este de origine tunisiana.

AMIR HADDAD s-a nascut in 1984 in arondismentul XXI din PARIS. Din 1992 pana de curand a locuit in ISRAEL.
Eurovision 2016 Biografia AMIR J'AI CHERCHE France

Un evreu francez merge la STOCKHOLM SUEDIA sa explice lumi cum ca dragostea este frumoasa si noi oamenii trebuie sa credem asta.

A cauta dragostea este un lucru mare si e nevoie de timp. De aceea ne spune AMIR J'AI CHERCHE si I HAVE BEEN LOOKING. Melodia este un mix in engleza si franceza.

AMIR este acompaniat de un cor. VIDEOCLIPUL piesei transmite  speranta. Pare aproape banal. O poveste de dragoste intre doi elevi ai unei scoli de balet. Povestea incepe pe cand EL si EA erau copii si cumva reusesc sa se  revada dupa opt ani.

Mama fetei nu este de acord cu relatia domnisoarei. De ce ? Poate pentru ca baiatul de care era indragostit domnisoara balerina era de culoare.

ECHIPA de SUPERPROFESIONISTI ai cantaretului AMIR este formata din :NAZIM KHALED,JOHAN ERRAMI si desigur AMIR HADDAD.

MUZICA melodiei J'AI CHERCHE / I HAVE BEEN LOOKING apartine echipei in totalitate. Versurile au fost scrise de AMIR HADDAD si NAZIM KHALED. Este o melodie pop cu inflexiuni de ELECTRO BEATS.

AMIR a declarat ca se simte deosebit de onorat si mandru sa reprezinte FRANTA la EUROVISION. AMIRa visat tota vita sa ajunga sa cante pe scena mare de la EUROVISION si acum visul i s-a indeplinit.

Melodia pe care care o va canta AMIR la EUROVISION a devenit un HIT si se difuzeaza deja la toate posturile frantuzesti. AMIE a declarat jurnalistilor ca s-a uitat mereu la concursul EUROVISION.

Practic AMIR este un cantaret cu potential dar in ciuda acestui aspect nu a  lansat niciun album inca. Primul album al lui AMIR va fi lansat pe 29 aprilie 2016.

"CREDETI-MA CA VOI DA TOT CE AM MAI BUN ,PENTRU A-I FACE PE TOTI MANDRI DE PERFORMANTA NOASTRA" a spus AMIR jurnalistilor dupa ce a fost desemnat castigator.

AMIR a fost invitat sa cante la concursul THE VOICE in 2014 unde a ajuns pana in finala. Cantaretul spune ca la fel ca si alti cantareti cu voci mediteraneene toti se folosesc de muzica pentru a transmite emotii prin MUZICA.

Un alt proiect la care a mai participat AMIR a fost participarea la cea de-a doua editie a concursului FOREVER GENTLEMEN.

AMIR este extrem de fericit de cand a semnat un contract care i-a facut VEDETE pe unii ca JOHNNIE HOLIDAY, M SHY M, TAL, CH MAI.

Vorbim de casa de productie WARNER cea care l-a si ajutat sa lanseze melodia J AI CHERCHE/I HAVE BEEN LOOKING.

O miscare inteligenta din partea acestei case de productie care nu degeaba i-a oferit un contract lui AMIR. E cert ca AMIR are stofa de viitoare MARE VEDETA.  Melodia lui AMIR este deja un HIT.

AMIR la 32 de ani pe care ii va implini anul asta este un barbat chipes si daca fanele se gandesc la el ei bine luati-va gandul. AMIR este deja un BARBAT CASATORIT.

Suntem siguri ca la STOCKHOLM, SUEDIA AMIR va fi insotit si de familia sa pe langa stuff. AMIR are fani si  crede in sansa sa.

Fanii nu pot decat sa ii spuna clasicul : ALLEZ, ALEZ, AMIR, FRANCE DANS LE TOP 10 ET BONNE CHANCE!


#Eurovision2016 Franta: AMIR -  J'AI CHERCHE

Observ ca anul asta la EUROVISION 2016 se poarta DRAGOSTEA. Sentimentul IUBIRII este cantat in fel si chip de la melodii vii si optimiste pana la balade triste.

AHA! Nu -i nimic ROMANIA merge sa vorbeasca lumii despre ADEVAR. Melodia lui AMIR J AI CHERCHE/I HAVE BEEN LOOKING AROUND este proaspata, moderna si contemporana.

Ba chiar unii cred ca AMIR are una din cele mai bune melodii din concursul EUROVISION 2016.

Voi ce spuneti ? Credeti in melodia lui AMIR? Va putea AMIR sa aduca FRANTEI un loc in TOP 10 EUROVISION?