SEXY bruneta LARISS anunta ca de azi DROPPIN DA BOMB videoclip ce vrea sa depaseasca DALE PAPI in vizualizari

Da, bruneta cu sex appeal ce a cam facut ravagii printre barbatii romani  le cam lasa in urma pe suratele OTILIA BILIONERA si RUBY.

LARISS a lansat azi noul sau videoclip ce suna bine.

Bine la refren cam suna un mix intre oriental si ceva manele romanesti.

Noul videoclip se numeste DROPPIN DA BOMB in care LARISS ne spune pe note muzicale ca a iesit invingatoare din lupta cu un mafiot. Veti vedea cum LARISS a raspuns provocarii spune ea.

Ce provocare? Aceeea de a dansa la bara. Nu este ea o  dansatoare atat de abila ca blondina ce defila pe carele alegorice de pe litoral dar toti au remarcat ca LARISS s-a descurcat.

A avut cumva vreo dublura? "Inghesuita" de intrebare LARISS a spus in cele din urma ca a existat o dublura. Si ca fata respectiva arata ca ea cu foarte mici diferente. WOW! Mai exista o fata cu formele LARISSEI?

DROPPIN DA BOMB LARISS VERSURI SI UN CLIP PE MASURA

Dupa ce a rupt gura vizualizarilor la videoclipul DALE PAPI, LARISS vrea ca noul videoclip macar sa ajungala acelasi numar de vizualizari. Cati au urmarit pe YOUTUBE videoclipul DALE PAPI?

Ei, o nimica tota. Glumim . 41,000 de vizulizari a obtinut LARISS cu DALE PAPI.

Se pare ca bruneta si-a insusit sfaturile matinalilor de la PRO FM , ANDREI GHEORGHE si GREEG care nu s-au sfiit sa ii arate ca o sprijina neconditionat in drumul muzical .

Regia videoclipului DROPPIN DA BOMB  ii aprtine  celui pe nume  KHALED MUKHTAR. Ideea videoclipului este rezultatul unui brainstorming de la studioul unde lucreaza LARISS.

Adica ACHI PETRU, SHIFT si IRA. Melodia a fost compusa de MIDIOTS. Asadar urmariti-o pe brava LARISS cum se lupta cu barbatii rai.

HEI, nu subestimati niciodata puterea unei domnisoare! LARISS este modelul! Sa ii dam PLAY si daca v-a placut dati LIKE si SHARE. Barbati, ajutati-o pe LARISS la numarul de vizualizari ale noului ei videoclip.Asculta versuri DROPPIN DA BOMB by LARISS

Cum sa nu fie impresionati strainii de frumoasele romance? BRAVO, LARISS! Ai ZECE PE LINIE.

FRUMUSETE, SEX APPEAL si ce e mai important PERSEVERENTA. KEEP ON ,SO!

Frumoasa luptatoare LARISS ne arata ca este neinfricata. Voi ce nota ii dati LARISSEI pentru noul videoclip?

Vezi sBiografia LARISA BORZA