Biografia ENEDA TARIFA reprezentanta ALBANIEI va spune o FAIRYTALE la EUROVISION 2016

Dupa ce a castigat finala nationala a tarii sale  ENEDA TARIFA s-a simtit cu adevarat precum o REGINA. In fapt ea fusese avertizata de alti artisti care au  participat la EUROVISION  a ajunge la un asemena show este o experienta pe care nu trebuie sa o ratezi in calitate de cantaret.

Si iata ce a visat si si-a dorit s-a indeplinit si acum e pe cale sa isi traiasca visul pentru ca ENEDA TARIFA va reprezenta tara sa ALBANIA la EUROVISION 2016. Cine este ENEDA TARIFA?

Veti ramane surprins sa aflati ca acesata domnita este o ARTISTA MULTITALENTATA. De ce spunem asta? Sigur habar nu aveati ca jobul zilnic al domnitei este acela de prezentatoare de emisiuni si nu chiar orice fel de emisiuni ci chiar a celei mai de succes show din ALBANIA.

Succesul ENEDEI s-a intins din ALBANIA si la vecini in KOSOVO acolo unde este cunoscuta ca si actrita. Pe scurt ENEDA TARIFA este cantareata, compozitoare, actrita, prezentatoare de emisiuni dar si regizor artistic.
biografie eneda tarifa eurovision 2016 albania

Si daca aceasta multitudine de joburi nu era indeajuns sa ne uimeasca iata inca un plus pentru ENEDA TARIFA. Ea este mamica fericita a unei fetite de 3 ani.

Cum nu spune nimic despre sot banuim ca este o mama ce isi creste singura puiutul.

Cum se numeste melodia ENEDEI care a impresionat juriul si publicul incat acestia au decis sa o trimita la EUROVISION pentru a reprezenta ALBANIA?

La finala nationala ENEDA TARIFA a cantat in albaneza  melodia PERRALE.

Dar la EUROVISION 2016 ENEDA TARIFA va canta melodia in limba engleza. Asta pentru a putea sa isi impresioneze publicul si pentru a incerca o promovare a muzicii albaneze.

ENEDA TARIFA este de parere ca muzica din ALBANIA nu este cunoscuta pe plan international si ar trebui mai intai creeata o istorie a muzicii albaneze pentru ca mai apoi ALBANIA sa incerce sa performeze pe plan international.

La celelalte editii ALBANIA s-a situat pe lucurile 6,7 si chiar 8 ceea ce nu este deloc rau pentru o tara a carei muzica nu este cunoscuta pe plan international.

ENEDA TARIFA va interpreta la EUROVISION melodia PERRALE adica in engleza FAIRY TALE.

Domnita ENEDA TARIFA ne va purta pe aripile muzicii si ne va transpune intr-un basm. Despre ce poate vorbi un basm daca nu despre puterea binelui si a frumosului o lume la care fiecare dintre noi aspira.

Ce spun fanii din SUEDIA despre melodia ENEDEI TARIFA? La dezavantaje unii au indicat timpul considerand ca melodia ar trebui un pic scurtata si parca ar suna mai bine in limba tarii sale ca in engleza.

Parerile sunt impartite in privinta reusitei ENEDEI TARIFA in incercarea de a obtine un loc bun pentru ALBANIA.

Dar ENEDA TARIFA considera ca indiferent de rezultat participarea la EUROVISION 2016 va fi un punct forte pentru cariera ei in viitor.

Ea doreste sa vorbeasca lumii in SUEDIA despre frumusetea si valoarea muzicii albaneze. Sa o incurajam pentru bunele intentii.

ENEDA TARIFA a castigat in decembrie 2015 primul loc la cel mai important festival albanez numit FESTIVALE I KEN.

Este cel mai important festival din ALBANIA acolo unde toata lumea vrea sa ajunga. Locul fruntas la acest festival i-a permis ENEDEI sa participe la concursul care urma sa desemneze pe acel, aceea cantaret/cantareta care va merge sa reprezinte ALBANIA la STOCKHOLM.

Melodia a fost compusa de OLSA TOQI. ENEDA TARIFA s-a nascut la TIRANA la 30 martie 1982.
ENEDA era nelipsita de la orice activitate scolara ce presupunea talent artistic. De aceea ENEDA canta de la sase ani.

Una din cele mai mari realizari ale ei a fost castigarea primului loc in 2010 la un festival cu melodia ME VETER.
eneda-tarifa-wiki-vedete-blogIn scurt timp melodia a devenit un super hit atat in ALBANIA dar si la KOSOVO.

In 2011 ENEDA TARIFA a participat ca prezentatoare a celui mai cunoscut si de succes show de televiziune numit PORTOKALII. ENEDA a scris versurile melodiei FAIRYTALE cu care va merge la STOCKHOLM.

Care sunt punctele forte ale melodiei FAIRYTALE? Un beat senzual ce impleteste si elemente din folclorul traditional albanez. ENEDA TARIFA va merge la STOCKHOLM imprena cu membrii trupei sale ce vor asigura BACKING VOCALS.

De admirat domnita ENEDA care a facut o pauza de sase ani pe plan muzical si apoi a avut curaj sa revina pe scena muzicala. Ceea ce spune mult despre caracterul ei dar si de adevaratul talent al cantaretei.

A avut curaj sa refuzeze participarea la mai multe concursuri muzicale.Daca vreti sa stii care sunt secretele unui trup bine intretinut ei bine ENDEA a fost de acord sa dezvaluie cateva din secretele care o ajuta sa se mentina in forma.

In fiecare dimineata ENEDA se trezeste cu chef de viata mai ales dupa ce bea un pahar de apa cu lime.

Intotdeuna inainte de a intra in scena isi inclazeste vocea timp de 20 de minute.

Nimic nou sub soare dar ENEDa stie ca doar perseverenta iti este de ajutor atunci cand vrei sa realizezi lucruri marete indiferent daca vorbim de o silueta frumoasa si de succes pe plan profesional.

Si in tot acest amalgam ENEDA TARIFA reuseste sa impace  joburile  cu responsabilitatea de a creste si educa dulceata ei de fetita.

Suntem convinsi ca delicata ENEDA TARIFA face tot ce poate pentru a trai si in viata reala precum o regina dintr-un basm.


Asculta Eneda Tarifa - Fairytale (Albania) 2016 Eurovision Song Contest

NEUITAND ca traieste intr-o lume in care exista si multe lucruri rele.

Ea este dragilor, reprezenta ALBANIEI la EUROVISION 2016 multitalentata ENEDA TARIFA. O voce puternica ce reuseste sa transmita EMOTIE.

Adica exact ceea ce ii trebui cuiva care doreste sa fie un ARTIST COMPLET si ADEVARAT.
BRABO, ENEDA TARIFA! De la noi ai un 10 plus pentru perseverenta si daruire!