10 POZE care te INSPAIMANTA! Zece IMAGINI misterioase care nu au putut fi explicate!

De la Babushka Lady pana la fantoma din poza familiei Cooper, exista zece poze care ascund mistere inca nedezlegate.

O imagine se spune ca face cat o mie de cuvinte. Asa ca daca vrem sa intram in lumea conspiratiilor si misterelor ezoterice nu avem nevoie de tomuri intregi de scrieri academice ci doar de cateva imagini. Poze care surprind lucruri si persoane care nu ar fi trebuit sa fie acolo in acel moment.

De la femeia cu batic pe cap si cu ochelari de soare (cunoscuta sub numele de Babushka Lady) care face poze in liniste in momentul in care presedintele SUA Kennedy a fost asasinat, pana la tatal care singur pe camp isi pozeza fetita si dupa ce scoate fotografia vede cum in spatele fetei se mai afla un personaj, si anume un astronaut. Cei de la Kodak au confirmat oficial atunci ca nu s-a intervenit asupra filmului.


poze cu fantome adevarate imagini fara trucuri magice

Mai exista si imagini cu chipurile unor marinari inecati care apar in valurile oceanului si pana la cazul din 2013 al Elisei Lam, tanara gasita inecata intr-un rezervor de apa de pe acoperisul unui hotel (in cazul acesta este vorba de o fotografie ci de o filmare video a camerelor de supraveghere) dupa ce incepuse sa se comporte mai mult decat ciudat, ca si cum cineva invizibil aparuse langa ea..

poze tari cu fantome si extraterestriiScurt documentar care prezinta zece poze incarcate de mister si de ce nu de... "magie". Lucuri trecute uneori sub tacere (dupa cum este cazul imaginilor cu acei sateliti care se invarteau in jurul Terrei pe vremea cand oamenii nici nu lansasera Sputnik-ul) pana la anechete incepute si finalizate brusc cu explicatii care la o analiza mai atenta sunt subtiri de tot.
MAI POTI CITI