Biografia DAMI IM cu SOUND OF SILENCE, reprezentanta AUSTRALIEI o voce exceptionala

Dupa uriasul succes  realizat anul trecut la EUROVISION prin  SEBASTIAN, in 2016  vine  pentru prima oara la EUROVISION. O premiera atat pentru ea dar si pentru tara care o reprezinta.

AUSTRALIA participa a doua oara la EUROVISION si e prima data cand trimite o reprezentanta a sexului frumos. Vorbim de cantareata cu o VOCE uimitoare al carei talent impresioneaza si nu poate fi contestat.

Cine sa fie aceasta domnisoara? Numele ei este DAMI IM. S-a nascut in COREEA DE SUD dar traieste in AUSTRALIA de la varsta de noua ani. Locuieste in BRISBANE, AUSTRALIA si intreaga copilarie si adolescenta s-a antrenat pentru a deveni o pianista de succes.

Numai cine a studiat un instrument stie  cum fara sa vrei iti este sacrificata copilaria. A face performanta la un instrument cere ore de antrenament intocmai ca ale unui sportiv.
eurovision 2016 Biografia DAMI IM cu SOUND OF SILENCE

Repetitii si iar repetitii plus concursuri. Acestea sunt coordonatele intre care se desfasoara viata unui mic pianist sau violonist.

Vocea absolut remarcabila a DAMIEI a facut-o sa devina cunoscuta.

Si sa incepa o cariera ca solista. Desi studia temeinic tainele pianului in sufletul sau DAMI simtea ca vrea sa cante pe scena cu VOCEA.

Eforturi mari, munca covarsitoare, perseverenta si in final multa bucurie pentru ca ai reusit.

ASTA este drumul in muzica al coreencei ce va reprezenta AUSTRALIA la EUROVISION 2016.

Melodia pe care DAMI IM o va canta pe scena mare de la STOCKHOLM se numeste SOUND OF SILENCE. CUM? "SUNETUL LINISTII"?

Melodia DAMIEI se numeste SOUND OF SILENCE si melodia ROMANIEI se numeste MOMENT OF SILENCE. Aici vom avea o problema.

Vor fi usoare confuzii intre SOUND OF SILENCE si MOMENT OF SILENCE. Ce credeti  ca va spune publicul? Va fi impresionat de strigatul de lupta al lui OVIDIU ANTON sau va fi mai atras de melodia de dragoste a coreencei  DAMI IM?

La fel ca si GERMANIA, AUSTRALIA trimite in "focul luptei" o artista nascuta in COREEA.
DAMI are multa vointa si determinare.

Atunci cand a  ajuns in AUSTRALIA  nu stia o boaba de  engleza. Tot muzica i-a folosit. Pentru a invata mai repede si mai bine  engleza DAMI asculta multa muzica pop.

MARIAH CAREY si SPICE GIRLS.

Dupa primul album viata DAMIEI s-a schimbat. Melodiile ei au intratin TOP 10 BEATS. Tota lumea fredona : ALIVE,SUPER LOVE, GLADIATOR. DAMI INN face ce face si transforma orice cantec intr-un succes.

DAMI IM este o domnisoara cocheta. Se imbraca cu mult gist si intotdeauna hainele sale de scena vin in completarea melodiei. La STOCKHOLM  cu siguranta DAMI IM va atrage atentia publicului.

VOCEA SA atrage! DAMI IM are o diploma ce atesta ca este specialista in muzica clasica PIAN.
DAMI IM a mai reusit o performanta.

ESTE PRIMA CANTAREATA nascuta in ASIA care a castigat X FACTOR AUSTRALIA. Performantele artistice se castiga cu truda si multa daruire.

Inainte de a urca pe scena  spune o mica rugaciune si bea apa de cocos de care e  indragostita. Si apoi incepe sa cante. Atunci parca se intampla MINUNEA! PUBLICUL estepur si simplu vrajit de VOCEA acestei fete cu infatisare delicata.

Ce o leaga de concursul EUROVISION? Ceva  extrem de puternic. Iata ce spune DAMI. Mereu am simtiti ca nu apartin vreunui loc anume. Obisnuiam sa ma uit la EUROVISION in compania preietenelor mele. Si ce vedeam acolo ma fascina.

Costume fantastice, show elaborat si bine organizat, un public superb si oamenii adunati laolalta prin puterea absoluta a muzicii.

Si atunci am stiut ca acela e locul meu. ACOLO pe scena EUROVISION. Acolo trebuia sa ajung pentru a simti ca acolo e locul meu.

Cu atat mai mare este victoria solistei din COREEA naturalizata in AUSTRALIA. In sfarsit se va intalni cu magia locului de la EUROVISION.

Toata echipa care a lucrat la SOUND OF SILENCE este sigura ca DAMI IM va impresiona publicul la EUROVISION.

Melodia SOUND OF SILENCE a fost scrisa si produsa de o echipa australiana. DAMI INN spune ca exista mai multe moduri de a interpreta aceasta melodie. Important este mesajul.

SOUND OF SILENCE vorbeste depreiubire despre persoana iubita de dorul ce te cuprinde cand EL sau EA nu este langa tine. In ciuda faptului ca traim intr-o lume in care este atat de usor sa apelezi la social-media la SKIPE tot mai bine este sa ai persoana iubita langa tine.

Pentru ca sunt momente in care te simti singur desi esti inconjurat de atata lume. Atunci te simti izolat si ai face orice sa ajungi in bratele celui iubit.

SOUND OF SILENCE a fost compusa de echipa DNA SONGS DAVID MUSUMECI si A. EGIZL.

O echipa ce a compus  melodii pentru cantareti  faimosi RICKY MARTIN, JESSICA MAONTY, NATHANIEL, DELTA, GOODREM, TIMOMATIC. Aceasta echipa a compus melodia cu care DAMI IM a castigat concursul X FACTOR AUSTRALIA.

DAMI IM  este cunoscuta ca o artista  speciala de catre  grupul de  cantareti grupati in jurul ARIA.
Compozitorii melodiei SOUND OF SILENCE au scris melodia cu gandul la daruirea DAMIEI pentru muzica.

Si negresit ea va atrage atentia publicului la EUROVISION. PAUL CLARKE AUSTRALIAN HEAD OF DELEGATION  si de asemenea DIRECTOR of  BLINK TV a spus :

Melodia SOUND OF SILENCE are IMPACT. Este una dintre cele mai bune ale anului 2016 in AUSTRALIA. DAMI IN si corul  atat de atragator vor uimi publicul.


Asculta versurile melodiei Sound of Silance - DAMI IM Australia, Eurovision 2016

Cum sa nu fie cineva atras de multitudinea de sentimente ce aduce cu sine iubirea? NOSTALGII, IRONIE, VISE.

IUBIREA trebuie impartasita de aceea publicul va vibra alaturi de DAMI INN la STOCKHOLM.

Australienii se considera mandri si privilegiati sa fie reprezentati in SUEDIA de o cantareata atat de puternica cum este DAMI INN.

Increzatoare, mandra ca va fi pe aceeasi scena pe care odinioara au cantat ABBA si CELINE DION, DAMI va pasi spre visul de a fi acolo unde se simte ca acasa.

Va trai aceea nebunie perfecta va fi pe scena EUROVISION. Doamnelor si domnilor, reprezentanta AUSTRALIEI DAMI IM vine in SUEDIA sa spuna publicului despre SOUND OF SILENCE.

Pentru noi romanii va fi cu emotii pentru ca DAMI IM va canta in cea de-a doua semifinala. Si OVIDIU ANTON reprezentantul ROMANIEI va canta tot in cea de-a doua semifinala.

Ar fi culmea sa cante mai intai OVIDIU ANTON cu MOMEMT OF SILENCE urmat apoi de DAMI IM cu SOUND OF SILENCE.

Intre iubire si dorinta de a lupta pentru adevar ce vor alege cei din public?

Tota lumea vorbeste de iubire in fel si chip. Noi, mergem la lupta . Macar de ar fi ajuns acest mesaj a lui OVIDIU ANTON in noi  inainte de a merge in lume.
MAI POTI CITI