Biografia SAMRA. R cu MIRACLE reprezentanta AZERBAIJANULUI la EUROVISION 2016

Sa poata sa isi reprezinta tara la concursul EUROVISION a fost dintotdeauna visul ei. Viseaza la acest concurs din copilarie si iat-o pe indrazneata SAMRA RAHIMLI  ca poate spune : I DID IT.

Anul 2016 este anul ei si isi va reprezenta  tara la  EUROVISION cu melodia numita MIRACLE. O poveste de dragoste trista cu inceput optimist dar final dramatic.

SAMRA ne atentioneaza si prin asta da un raspuns celor care i-au criticat melodia. MIRACLE NU ESTE O BALADA DE DRAGOSTE.

Exista oare miracole cand vorbesti de iubire? In MIRACLE este vorba de iubire dar si de pierderea unei fiinte dragi.
wiki samra azerbaijan eurovision 2016

SAMRA se identifica total cu melodia MIRACLE. Spune ca a trait aceeasi experienta trista si de aceea va face tot ce tine de ea sa impresioneze publicul de la STOCKHOLM.

SAMTRA RAHIMLI aduce putin cu a noastra CREAM aka CLAUDIA PAVEL. O domnisoara inalta, supla. Cu par bogat toata numai bucle si o privire blanda dar hotarata.

SAMRA a impresionat juriul EUROVISION in anul 2012 acelasi an cand a debutat in muzica. Era cea mai mica concurenta din concurs. A castigat mult din simpatia publicului.

De atunci SAMRA s-a ambitionat a muncit si a capatat ceva experienta pe scena. Dupa participarea la EUROVISION 2012, SAMRA s-a inscris la facultate. A urmat cursurile FACULTATII DE ARTA SI CULTURA din AZERBAIJAN.

Cu o diploma universitara in buzunar acum isi poate dedica intregul timp unei cariere muzicale.

Pustoaica asata are doar 21 de ani dar este pe scena de la 16 ani. Dupa prima sa participare la un concurs de anvergura EUROVISION 2012, SAMRA a revenit pe scena concursului THE VOICE din TURCIA.

Asta pentru ca in AZERBAIJAN nu se lansase concursul THE VOICE. A reusit sa ajunga pana in sferturile de finala ale concursului THE VOICE din TURCIA.

Iar cand in AZERBAIJAN s-a lansat concursul THE VOICE,SAMRA s-a prezentat de indata. Si pe scena a vrajit publicul . A ajuns in finala si a cantat melodia SAY SOMETHING.
Nu putem nega farmecul si prospetimea SAMREI si  sa ne gandim domnisoara e la inceput de cariera are mult timp de aici incolo sa demonstreze ca vrea sa fie o ARTISTA iubita si apreciata de public.

Ca orice artist SAMRA spune ca se lasa inspirata de cantareti precum : ARETHA FRANKLIN,DIANNA ROSS si desigur omniprezenta in topul tuturor tinerelor aflate la inceput de drum BEYONCE.

Iubeste music-hall-ul si  i-ar fi placut sa joace in DREAMGIRLS. In aceasta perioada se afla in pregatiri pentru finala de la STOCKHOLM. In rest nu are timp pentru alte activitati.

Este surprinzator cat de popular este EUROVISION-ul in mai toate tarile participante. TINERII viseaza pur si simplu sa ajunga sa cante pe aceasta scena. In ROMANIA nu putem spune asta.

EUROVISIONUL nu este privit la noi ca o rampa de lansare ca un bonus pentru o viitoare cariera muzicala.
V-ati intrebat de ce ?

La noi s-a format deja o traditie din a barfi si din scandaluri pe seama EUROVISION. Si cat de mult se ajuta cantaretul calificat la EUROVISION pentru a-si promova melodia si pentru a se face cunoscut.?

NOI ne-am obisnuit cu aceeasi placa NU SUNT BANI. Dar niciodata nu au fost probleme pentru deplasarea unui stuff numeros care sa plece la EUROVISION in afara cantaretului.

Si bietul sau biata artista ce reprezinta ROMANIA are mereu de luptat cu multe obstacole. Si dupa toate astea primeste indicatii de cum sa isi construiasca showul si se vede nevoit sa caute alternative.

Bunaoara vi se pare normala atitudinea lui OVIDIU ANTON care a  dat-o afara pe TEODORA DINU care i-a fost alaturi pana in finala. Iar acum i-a facut loc unei cantarete mai exotice caci deh la EUROVISION in SUEDIA sunt atatea cantarete frumoase.

Noi cu melodia noastra de strigat de lupta  FIGHT FOR YOUR RIGHTS si ei cu melodii de iubire. De aceea OVIDIU ANTON a inclus-o in staff-ul pentru SUEDIA pe MYRIAM o blonda de origine palestiniana ce si-a incercat norocul in ROMANIA.

Tatal ei detine o fabrica de ciment in PALESTINA.

Asadar in locul TEODOREI DINU in echipa lui OVIDIU ANTON va pleca MYRIAM.

De ce se identifica SAMRA cu melodia MIRACLE? Este povestea unei fete puternice si desigur SAMRA crede ca si ea este puternica si nu se da batuta in fata obstacolelor vietii.

Melodia MIRACLE are ceva si de groove.De natura sa starneasca sa fascineze. Nu stim ce show a pregatit SAMRA la STOCKHOLM dar in videoclipul prezentat pentru EUROVISION ea canta in fata microfonului si in spate are niste ferestre atat.

Unii rautaciosi si-au exprimat parerea despre melodia MIRACLE a SAMREI. Au spus ca  este vorba de o balada compusa de suedezi si nu va avea forta de a impresiona.


 Asculta Versuri Samra - Miracle (Azerbaijan) 2016 Eurovision Song Contest

Astfel spus SAMRA va avea timp pentru shopping si relaxare. Dar SAMRA RAHIMLI crede in sansa ei si doreste ca publicul in SUEDIA sa cante refrenul impreuna cu ea.

SAMRA a facut sacrificii. Bunaoara la EUROVISION 2012 a fost obligata sa isi tunda parul scurt. In putinele momente libere SAMRA face plimbari insotita de catelul ei ARTI.

Domnisoara SAMRA este o sustinatoarea a  luptei impotriva cruzimii de care oamenii dau dovada cand vorbim de catei si pisici si nu numai.

Cu siguranta pasiunea pentru caini i-ar putea apropia pe SAMRA si al nostru OVIDIU ANTON fan al cainilor si proprietar de canisa.

Nu stim daca va reusi sa aduca un loc bun AZERBAIJANULUI dar intr-un top al frumoaselor de la EUROVISION 2016 sigur se va califica cat mai sus.

Doamnelor, EA este SAMRA RAHIMLI reprezentanta AZERBAIJAN-ULUI. O fata hotarata sa reuseasca.

SUCCES, SAMRA!
MAI POTI CITI