GONDOLA Carp Sinaia: PRETURILE pentru Skipass-uri si cartelele cu puncte nu se schimba

Lansarea Gondolei Carp NU va modifica preturile anuntate la inceputul sezonului de schi 2015/2016. 

Preturile pentru skipass-uri si cartelele cu puncte valabile pe instalatiile administrate de oradul Sinaia vor ramane la acelasi nivel ca pana acum.

Am inceput cu preturile pentru ca pentru turist acest aspect il intereseaza in principal si nu ce mare realizare este in sine noua Gondola de la Sinaia. Pretul... tineti minte celebra replica dintr-o reclama "Halatul, halatul... cate este halatul?"

Joi, 11 februarie 2016, va fi lansata la Sinaia Gondola Carp, cea mai spectaculoasa instalatie de transport pe cablu din Romania.
gondola-carp-sinaia-preturi 2016 2017

Noua Gondola uneste cele doua zone schiabile ale statiunii Sinaia:  cea de joasa altitudine (Cota 1400) si cea aflata la mare altitudine (Cota 2000).

Cu o investitie de 9 milioane de euro, lucrarile efective la noua gondola din Sinaia au durat sapte luni, timp în care echipe de tehnicieni si constructori romani, italieni si austrieci au pus in fucntiune la Sinaia cea mai moderna instalatie de transport pe cablu din România.

Avand la baza sisteme ultramoderne de functionare si cele mai înalte tehnologii în domeniu, noua telegondola din Sinaia are doua motoare diesel si cel mai nou sistem de economisire a energiei numit Direct Drive, care asigura o reducere a consumului de electricitate cu 20% fata de sistemele clasice.

Noua gondola de la Sinaia este construita pe cel mai abrupt segment de transport pe cablu – 45 de grade la primii trei piloni.

Gondola Carp are 42 de gondole a cate opt locuri, o capacitate de transport de 1.500 de persoane pe ora si un traseu cu o lungime de 2000 de metri.

Denumirea Gondolei Carp a fost inspirata de partia de schi cu acelasi nume. 

“Carpul“ este una dintre cele mai dificile pârtii de schi din România, cu un grad de înclinare, pe Fata Mare, de 43 de grade.

Cea mai populara partie neagra din Sinaia are o lungime de 1382 de metri si o diferenta de nivel de aproape 500 de metri.
MAI POTI CITI