Treceți la conținutul principal

Dictionar de VISE. Ce inseamna VISELE cu ADEVARAT! De la SERPI la ZBOR.

5 VISE comune interpretate cat mai corect. Ce inseamna VISELE cu ADEVARAT este greu de spus. Interpretarea viselor poate avea atat o latura stiintifica cat si o latura magica, esoterica.

Visele noastre sunt adesea populate de straini care interpreteaza anumite roluri, bine definite, dar care, desi poate e greu de crezut, nu sunt inventii ale mintii noastre - acele figuri sunt figuri reale ale unor oameni reali, pe care i-am intalnit pe parcursul vietii, dar pe care este posibil sa nu le mai recunoastem si de care nu ne mai amintim.

Indiferent de cum sunt ele, este clar ca visele se nasc din dorinte ale noastre, din amintiri, din evenimente stocate, si ca transmit lucruri despre propriile persoane.

1. Ce inseamna cand visezi Serpi
Interpretare Ce inseamna VISELE cu ADEVARAT

Daca visezi ca vezi sau interactionezi cu un sarpe, înseamna ca în curând vor avea loc transformari importante în viata ta.

Visul legat de serpi ar putea reprezenta, de asemenea, renastere, realizare pe un anumit plan din viata ta sau trecere de la bine la rau si invers.

2. Ce inseamna cand visezi ca Te urmareste cineva

Majoritatea persoanelor presupun ca daca sunt urmarite în vis înseamna ca fug de probleme, dar specialisti spun ca semnificatia visului in care cineva te urmareste reprezinta exact opusul.

Te urmareste subconstientul si te motiveaza sa confrunti o problema sau sa dai piept cu o frica ascunsa sau nu, pe care o ai si care te terorizeaza.

3. Ce inseamna cand visezi Moarte

Daca visezi moarte, acest lucru ar putea însemna ca in viata ta au loc schimbari emotionale puternice sau se va întâmpla ceva neasteptat în viata ta personala. Scopul viselor legate de moarte este de a face loc evenimentelor noi si frumoase care ti se pregatesc in viata.

4. Ce inseamna cand visezi Sarcina

Daca experimentezi sarcina sau afli în vis ca esti însarcinata, înseamna ca îti va veni în curând o idee care îti va aduce succes sau vei lucra la un proiect creativ. Sarcina în vis este rareori legata de dorinta de a deveni parinte, lucru care cu siguranta depinde de preferintele pe care le are cel ce viseaza în viata de zi cu zi.

5. Ce inseamna cand visezi ca Zbori

Daca visezi ca zbori, nu trebuie sa o iei ca pe un semn ca pierzi controlul asupra vietii tale. Zborul in vis indica de cele mai multe ori faptul ca lucrurile se asaza la locul lor, fara sa mai fi nevoit/nevoita sa detii controlul absolut asupra evenimentelor.