Utimele episoade din SUFLET CALATOR din 23 ianuarie pe ACASA TV


Fani ai telenovelei SUFLET CALATOR, cei de la Acasa TV au vesti bune pentru voi. Telenovela „Suflet calator” („En otra piel”), care a avut premiera la Acasa în luna mai a anului trecut, si care a fost întrerupta brusc în toamna, este din nou pe TV din 23 ianuarie 2016.

Acasa TV va difuza, cate doua episoade din Suflet calator (incepand cu episodul 85), în fiecare sambata si duminica de la ora 18.00.

Telenovela "EN OTRA PIEL" redenumita de romani, "SUFLET CALATOR", are 154 de episoade. O telenovela cu toate ingredientele unui succes, a carei difuzare fusese stopata brusc si fara nicio explicatie.

Telenovela „Suflet calator” („En otra piel”), realizat în 2014 de compania Telemundo, o are în prim-plan pe Monica Serrano (Laura Flores), o pianista cu o avere impresionanta, care moare dupa ce este tradata de nepoata ei.

ultimele episoade suflet calator la acasa tv in weekend

Cu ajutorul unui talisman magic, sufletul Monicai, care nu accepta sa plece de pe Pamânt, ajunge în corpul Adrianei Aguilar (Maria Elisa Camargo), o chelnerita modesta, care este ucisa de un mafiot.

Aflata în corpul Adrianei, Monica va încerca sa-si apere copiii si sa îsi faca singura dreptate. Motivata de iubire, Adriana decide sa îsi recupereze corpul, însa Monica nu vrea sa renunte la el pâna nu îsi îndeplineste misiunea.
Comentarii

  1. Sfârşitul serialului
    Acasă TV 22 mai 22:00, 29 mai 22:00
    Acasă TV HD, 22 mai 22:00, 29 mai 22:00

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul parerilor trimise spre publicare.