Cazare de 4 stele BRASOV: Vila KATHARINA boutique hotel in Cetatea Brasovului

Amplasata in apropiere de Sinagoga, Bastionul Fierarilor si de Biserica Neagra Vila KATHARINA isi asteapta oaspetii pentru a petrece o vacanta de vis in Brasov.

Vila Katharina din Brasov este in sine o adevarata bijuterie arhitectonica a secolului XIX, restaurata fidel pana la cele mai mici detalii ale zugravelii initiale si readusa la viata sub forma unui boutique hotel.

Exista chiar o legenda care ne-o zugraveste pe Katharina ca fiind fiica unui tesator din Brasov de care s-a indragostit Vlad Tepes.  Legenda spune ca in ciuda tuturor piedicilor frumoasa Katharina i-a ramas aproape lui Vlad Tepes si i-a daruit 2 copii.

brasov piata sfatului sfatului 2016

Dar sa revenim la ofertele de cazare de la Vila Katharina in cele 3 camere aveti WiFi gratuit, TV cu ecran plat. Camerele includ baie privata, cu o cada.

Vila Katharina are receptie disponibila nonstop si magazin de cadouri.

Camera Onix este o camera double cu vedere la strada, ce pastreaza frumusetea trecutului prin zugraveala aurie de secol XIX, reconstituita intocmai, perdele si draperii elegante din matase si dantela, mobilier art deco autentic, candelabre de cristal si cada luxoasa de fonta.

vila katharina brasov imagini camere de lux

Camera Safir a vilei Katharina este o camera linistita si discreta surprinde oaspetele cu un mobilier deosebit, dominant din alama, pat inspirat de modelul din 1930 de mobilier al faimosului Hotel Savoy din Londra, vedere spre curte, baie cu marmura carrara, cada de fonta si zugravita in stil pictural Vasarely.

Iar apartamentul Smarald pentru 3 persoane reconstituie cel mai bine obiceiurile calatorului de odinioara, al carui confort nu depindea doar de dotarile luxoase si mobilierul pretios, ci de incaperile spatioase, in care sa se poata relaxa in voie. Decorul in tuse de argintiu, turcoaz si aramiu pictat manual completeaza mobilierul in stil biedermeier si art deco, oaspetele bucurandu-se de o atmosfera discreta, vedere catre curte si bai dotate cu cazi luxoase de fonta.

vila katharina brasov cazare de 5 stele

Si ca tot am pomenit de ofertele de sezon la Vila Katharina din Brasov aflati ca in  perioada 12 ianuarie 2016 - 29 februarie 2016 puteti petrece un sejur de neuitat, alegand unul din urmatoarele pachetele:

1. Pachetul Onix - 550 euro sejur 6 nopti/2 persoane

2. Pachetul Smarald - 550 euro sejur 6 nopti/2 persoane - 650 euro sejur 6 nopti/3 persoane

3. Pachetul Safir - 450 euro sejur 6 nopti/ 2 persoane

Pachetele includ micul dejun si pranzul.

La alegerea oricarui pachet,clientii beneficiaza de o reducere de 40% fata de pretul initial.

Pentru mai multe detalii ne gasiti pe email la office@vilakatharina.ro