Seriale noi turcesti in 2016: de la Gecenin Kraliçesi cu Meryem Uzerli la Kara Sevda cu Burak Özçivit

2016 aduce noi seriale turcesti. Este adevarat ca aceste noi seriale turcesti vor putea fi vazute mult mai tarziu in Romania, insa nu strica niciodata sa va faceti o parere despre noutatile din domeniul telenovelelor turcesti, mai ales ca fanii acestor productii TV reprezinta o comunitate care nu poate fi ignorata.

1) Telenovela „Gecenin Kraliçesi” - Meryem Uzerli revine in forta pe micile ecrane

Pe 12 ianuarie 2016, la postul Star TV, a avut loc premiera celui mai recent serial al actritei Meryem Uzerli, interpreta sultanei Hurrem din serialul fenomen „Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii” (difuzat anii trecuti de postul Kanal D).

seriale turcesti noi 2016 yeter destul cu pelin karahan


Serialul se numeste „Gecenin Kraliçesi” (în traducere „Regina noptii”), iar Meryem Uzerli joaca alaturi de Murat Yildirim (pe care cu siguranra il stiti din „Dragoste si pedeapsa”, „Asi - Împotriva destinului”) si Ugur Polat (cunoscut actor turc de teatru si film, nascut la Istanbul). Aceste 3 personaje din serialul „Gecenin Kraliçesi”  vor forma un triunghi amoros (un tata si un fiu  care se îndragostesc de aceeasi femeie).

2) Serialul „Yeter” (DESTUL)

Serialul „Yeter” (în traducere „Destul”), care le are în distributie pe Pelin Karahan (Mihrimah din
„Suleyman”) si Wilma Elles (Caroline din „Tradarea”), a avut premiera în Turcia, la ATV, pe 31 decembrie 2015.

Pelin Karahan îi da viata lui Aylin Harmanli, o femeie care trebuie sa îsi faca curaj sa schimbe ceva atunci când mariajul ei cu Yekta (Yurdaer Okur) devine un cosmar.

3) Serialul „Hayat Sarkisi” 

Serialul „Hayat Sarkisi” (în traducere „Cântecul vietii”) va avea premiera, în curând, la Kanal D Turcia. Burcu Biricik si Birkan Sokullu („Kurt Seyit ve Sura”) sunt protagonistii unei povesti de dragoste frumoase.

4) Serialul „Kara Sevda” (Dragoste Nebuna) - un recital actoricesc semnat Burak Özçivit si Neslihan Atagül

Serialul „Kara Sevda” (în traducere „Dragoste nebuna”), a început la Star TV în octombrie 2015 si continua si în 2016, pâna în luna iunie.

Protagonistii serialului turcesc „Kara Sevda” sunt Burak Özçivit (Bali din „Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii”) si Neslihan Atagül (protagonista din „Un destin la rascruce”). Burak îi da viata lui Kemal, un tanar inginer, cu vise inalte, care lucreaza într-o mina. Personajul interpretat de Burak Özçivit  se îndragosteste de Nihan (Neslihan Atagül), o fata care provine dintr-o familie bogata.


Fragment episodul 1 Dragoste nebuna aka „Kara Sevda”

5) Serialul „Göç Zamani” -  Cansu Tosun si Vahide Percin isi dau mana intr-o super telenovela

Dupa ce i-a dat viata sultanei Hurrem la batrânete în „Suleyman Magnificul”, actrita Vahide Perçin se întoarce pe micile ecrane turcesti, la Star TV, anul acesta într-o productie grandioasa, „Göç Zamani” (în traducere „Timpul migrarii”).

Data de lansare a serialului „Göç Zamani” nu a fost înca anuntata. Alaturi de cunoscuta Vahide Percin in serialul „Göç Zamani” va juca frumoasa actrita Cansu Tosun, aflata la al cincilea proiect filmografic de acest gen.