2016 Astrologie Karmica predictii pentru toate Zodiile de la Berbec la Pesti

Horoscopul karmic 2016 pentru toate cele 12 semne ale zodiacului occidental.

Astrologia karmica evidentiaza cauzele diverselor situatii aparute în viata unei entitati. Prin constientizarea acestor situatii din viata anterioara omul poate sa-si perfectioneze evolutia vietii actuale.

Horoscop Karmic Berbec 2016 Persoana are dorinta de a explora domeniul legaturilor familiale si de a medita asupra originilor vietii. Nativul din zodia Berbec vrea sa-si dezvolte propria sensibilitate. In acest an actiunile zodiei Berbec vor fi axate in principal pe camin, copii si familie. Lectia pe care trebuie sa o invete este cea a relatiilor armonioase.
2016 Horoscop Karmic predictii berbec leu scorpion varsator

Horoscop Karmic Taur 2016 Nativul din zodia Taur a ajuns în momentul de culme al "crizei karmice"; aflat la întalnirea dintre cele doua lumi: vizibila si invizibila, se împarte vesnic între ele, e sfâsiat între cele doua chemari.

Horoscop Karmic Gemeni 2016 Foarte constienta de sine, persoanele din zodia Gemeni se întreaba de ce le acorda altii atata atentie, cat nu-si acorda ele siesi. In 2016 Gemeni post sa iubeasca profund si sa nu stie acest lucru decaât dupa ce relatia s-a sfârsit.

Adevarat este ca Gemenii au mai multe moduri de comportament, care toate au acelasi punct comun: refuza exact lucrurile de care are mare nevoie. De aceea 2016 va fi pentru Gemeni un an de reevaluare a comportamentului.

Horoscop Karmic Rac 2016 Starile sufletesti ale nativului din zodia Rac sunt foarte complexe si dureroase. Tânjeste dupa o familie, alearga tot timpul dupa acest lucru, dar foarte rar are parte de asa ceva. Daca reuseste sa-si întemeieze o familie, are probleme în a se întelege cu cei din jurul sau din cauza ca nu-si controleaza starile emotionale. In 2016 Racul trebuie sa-si stapâneasca trairile sufletesti si sa încerce sa fie mult mai stabila din acest punct de vedere.

Horoscop Karmic Leu 2016 In acest an prezent nativul din zodia Leu se va reîntâlni cu partenerul pe care l-a afectat si cei doi vor trebui sa-si achite datoria unul fata de celalalt. Persoana trebuie sa fie sincera si directa în relatia cu partenerul, sa-i spuna în fata tot ceea ce are sa-i reproseze, deoarece altfel va avea din nou mari necazuri si va ramâne singura.

Horoscop Karmic Fecioara 2016 Dificultati de comunicare, ori tendinta este de a trai propria
viata într-un stil "aerian", aproape deloc practic. Nervosi, instabili, nativii zodiei Fecioara simt nevoia sa se miste neîncetat dintr-un loc în altul, sa se agite; si pentru ca sunt spirite critice gasesc imediat defectele si se nelinistesc cu usurinta în fata celor mai neînsemnate detalii.

Horoscop Karmic Scorpion 2016 Acesti nativi ai zodiei Scorpion au esuat adesea în iubire, caci ele cautau parteneri care sa fie gata sa faca tot ceea ce le dictau. In aceasta viata, o astfel de persoana trebuie sa gaseasca un echilibru just în raporturile sale cu altul. în general, ea nu stie prea mult cum sa se poarte (sau prea dur, sau prea sters) si va trebui sa învete sa se cunoasca, sa-si exprime cât mai bine gândurile pentru a-l ajuta pe celalalt si sa cultive relatii optime cu cei apropiati.

Horoscop Karmic Sagetator 2016 Anul 2016 favorizeaza iubirile, creativitatea si raporturile cu copiii. Indica cel putin un copil cu care va avea o puternica legatura. Acest copil poate deveni celebru. Un Jupiter punând aspecte stresante, aduce o exagerare a importantei acordate legaturilor sentimentale, cu dificultatile ce decurg din aceasta.

Horoscop Karmic Capricorn 2016 Persoana îsi manifesta sentimentele în mod rational, calculând cea mai buna varianta. Este foarte oscilanta, nehotarâta si nu are curajul sa ia decizii în ceea ce priveste viata sentimentala. Nu accepta sa-si modifice stilul de viata si nici nu vrea sa colaboreze cu partenerul.

Horoscop Karmic Varsator 2016 Libertatea mult râvnita, spatiul fara sfârsit vor fi câstigate de Varsatori intr-o buna zi, dar, concret, pentru a ajunge acolo, în ce masura suntem cu adevarat liberi într-adevar în interior? Pretinzand propria noastra libertate, stim s-o respectam pe a altora? Aceasta este lectia karmica pe care Varsatorii trebuie sa o invete in 2016.

Horoscop Karmic Peste 2016 Nativii zodiei Peste sunt plasati in circumstante facile, uneori chiar fara ca acestia sa-si dea seama, acceptarea lor continua îi face sa beneficieze de o putere de simpatie si de o sansa remarcabila.