Stiri NOI Clubul Colectiv explozie criminala 40 de morti dupa Digi 24

Noi informatii despre incediul de la Clubul COLECTIV Alin Pandaru, unul dintre cei care a fost în aceasta seara în club, a povestit ca în timpul concertului a pornit un incendiu din cauza unor artificii. Incendiul s-a extins rapid din cauza spatiului mic.

UPDATE: numarul initial al victimelor cumplitului incendiu din Clubul Colectiv este de 27 de oameni. Numarul initial al fost eronat si s-a datorat haosului din primele clipe.

Alin Pandaru a povestit ca toti oamenii s-au repezit spre iesire si ca s-a creat îmbulzeala.

Nu a avut loc nicio explozie, spune el, desi unii martori spun ca au auzit zgomotul unei explozii.

În club erau circa 500 de persoane, spune Alin Pândaru.

Pompierii au reusit sa lichideze incendiul si vor preda raportul politistilor si procurorilor de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, care vor deschide o ancheta în acest caz.

stiri noi morti in club incediu bucuresti

Surse medicale au declarat pentru România TV ca majoritatea ranitilor care au ajuns la spitalele din Capitala sunt în stare foarte grava, cu sanse mici de supravietuire. Astfel, este posibil ca numarul mortilor sa creasca.

"Este cod rosu. Situatia este destul de grava, se fac toate eforturile pentru a se putea salva ce se poate salva. Victimele sunt transportate spre spitalele de urgenta. Au fost adusi medici de acasa, au fost redistribuite ventilatoare de la alte spitale", a spus ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu.

Secretarul de stat din MAI Raed Arafat a declarat ca 88 de raniti au fost transportati catre toate spitalele de urgenta din Capitala, urmand ca, dupa ce vor primi îngrijiri si vor fi stabilizati, acestia sa fie redistribuiti, în functie de gravitatea starii lor.

La fata locului au intervenit 11 echipaje de pompieri, 28 de echipaje de la SMURD, 29 de la Ambulanta Bucuresti.

0212069291 este telefonul pentru urgente legate de incendiul de la Clubul  Colectiv din Bucuresti!

În momentul producerii exploziei, în clubul Colectiv din Bucuresti se aflau cel putin 200 de persoane, printre care multi minori.

Organizatorii concertului anuntasera înca dinainte de eveniment ca la concert vor putea vedea efecte pirotehnice extrem de spectaculoase.
MAI POTI CITI