HALLOWEEN Mesaje Infricosatoare si Petreceri horror pe 31 Octombrie 2015

Sarbatoarea de Halloween a devenit, vrem nu vrem, o traditie care s-a propagat cu succes pe toate continentele. Marele Google marcheaza si el la nivel mondial Halloween-ul printr-un joculet in care puteti castiga puncte (bomboane) pentru una dintre cele patru echipe colorate.

Este foarte adevarat ca traditia de Halloween a fost ocultata de aspectele ei economice. O adevarata industrie s-a creat in jurul Halloween-ului. Dovleci de Halloween, costume de Halloween, petreceri tematice, surprize de Halloween, filme etc. toate vin in fiecare an sa confere datei de 31 octombrie o imagine de voie de buna si distractie nevinovata.

Si in Romania, sarbatoarea de Halloween a prins radacini. Asta chiar daca foarte putin cunosc adevaratele semnificatii traditionale ale sarbatorii. Cei mai multi stiu despre Halloween ca este vorba doar despre vampiri, dovleci aprinsi, bomboane si petreceri cu multa bautura si muzica.


Nu vom detalia semnificatiile zilei de Halloween si nici nu vom intra in polemici inutile despre cat de bine sau nu este ca am adoptat si noi aceasta traditie care nu ne apartine.

Traim in secolul XXI, timpurile Evului Mediu au apus demult... asadar sa ne bucuram de Halloween! Happy Halloween tuturor!

Mesaje infricosatoare de groaza pentru noaptea de Halloween ca sa aveti parte de 

E Halloween, ma trec fiori cand simt in preajma vrajitori. Inchide ochii, dormi usor, sa nu te prinda vraja lor.

In spiritul sarbatorii de Halloween, iti urez sa ai o zi magica, cu un dovleac luminat, iar fantomele bune sa iti fie mereu alaturi!

De Halloween ma fac pe mine !

Happy Halloween doar in visele tale !

Stiu ce ai facut vara trecuta. Asa ca, in seara asta de Halloween, pazeste-ti spatele!

Ma bantui in fiecare noapte, la fel ca o fantoma, deci ma gandesc sa te cer in noaptea de Halloween, caci esti tare draguta fantomita mea si vreau sa-mi petrec viata cu tine! Sa avem un Halloween Fericit!

Inchide bine usile! Blocheaza ferestrele! Sa nu intre duhul rau… taman indovlecelul tau!

In aceasta noapte de Halloween te invit in oras… pentru a bea sange si a manca carne calda. Vino fara teama in cimitirul numarul 13. Happy Halloween!

Noapte intunecata, luna luminoasa, morti care învie, fantome pe masa! Sa ai parte de un Halloween înfricosator!

Noaptea cea înfricosatoare este aici! Este Halloween! Vrajitoare, monstri, fantome, schelete, vampiri au pus stapânire pe lume! Fugi cat de repede poti!

Daca nu reusesti sa vezi nicio fantoma in acest Halloween, nu iti face griji! Doar uita-te in oglinda si o vei vedea! Happy Halloween!
MAI POTI CITI