Alin Anastasescu, Paul Catalin Gancea si Costin Mincu - Numele Patronilor Clubului Colectiv


Biografia lui ALIN ANASTASESCU, unul dintre managerii CLUBULUI COLECTIV.

Alin Anastasescu este fondatorul clubului si detine 47% din actiunile societatii Colectiv Club SRL alaturi de Paul Catalin Gancea – 30% si Costin Mincu – 23%. Este clar dupa evenimentul de aseara biografiile celor trei nu vor mai fi la fel.

De azi noapte 30 octombrie 2015 CLUBUL COLECTIV CLUB din BUCURESTI locul unde si-au pierdut viata 27 de tineri si au fost raniti mai mult de 200 de persoane a devenit cel mai fierbinte loc al ROMANIEI.

Intrebarea care ne framanta  cine sunt actionarii clubului si cum vor raspunde  pentru cele intamplate?
Se va afla adevarul?
biografie patroni club colectiv bucuresti cv-uri de criminali ingrozitori

Administratorii clubului, patronii si cei implicati in organizarea concertului rock al trupei GOODBYE TO GRAVITY sunt deja  la declaratii de azi noapte.

NU AVEAU AUTORIZATIE de FUNCTIONARE si totusi ultimul control al institutiilor abilitate nu a specificat acest lucru.

O singura usa de evacuare intr-un spatiu atat de mic ? INTRAREA LIBERA? 400 de persoane intr-un spatiu in care nu aveai cum sa arunci un ac. SHOW PIROTEHNIC si DE LUMINI?

Intr-un spatiu antifonat cu BURETE?  ARTIFICII? ULUITOR! Si nimeni nu a avut nimic de spus inainte?

Cine sunt actionarii acestui CLUB COLECTIV de pe strada TABACARILOR nr. 7 din sectorul 4 al capitalei? Numele lui  al unuia dintre cei trei actionari este pe buzele tuturor.

ALIN ANASTASESCU este unul dintre cei trei parteneri si COFONDATOR din anul 2013. ALIN ANSTASESCU viata lui profesionala NU VA MAI FI aceeasi NICIODATA.

Din 2011 ALIN ANASTASESCU era producatorul firmei CEVADEDIS.RO.

Este absolvent al FACULTATII DE ARTA si s-a ocupat cu oraganizarea unor evenimente pentru branduri renumite cum ar fi : SASQUTECH, MOUNTAIN DEW, E MAGIC ENTERTAINMENT DANUBE EVENT SERVICES si multe concerte.

De acum  inainte cine va mai face afaceri cu ALIN ANSTASESCU? Este trist cum dorinta de castig este atat de mare pentru unii incat asta trece peste orice urma de bun simt.
Biografia lui ALIN ANASTASESCU

Trei actionari care nu s-au gandit   nici o secunda ca pun in pericol viata atator oameni? Acest CLUB COLECTIV functiona intr-o fosta hala din fosta FABRICA PIONIERUL.

Culmea este ca in afara trupei GRAVITY TO WAR urma sa concerteze si o alta trupa CEDRY2K. Nu invatam nimic din greseli.

S-a repetat o tragedie  ca aceea a CLUBULUI BEIRUT din CONSTANTA. Si raspunsurile se lasa inca asteptate.

Din surse am aflat ca nici macar personalul nu era angajat legal si lucrau la negru. Asa functioneaza lucrurile in ROMANIA.

Procedurile de identificare a mortilor este greoaie. Unii sunt dati disparuti.

Nu se stie nimic nici despre soarta TRUPELOR ce concertau aseara in CLUBUL groazei. TRUPA GOODBYE TO GRAVITY isi lansa albumul numit "MANTRAS OF WARS".

Cei cinci membri ai formatiei sunt

ANDREI GALUT- VOCE

ALEX PASCU- BASS

VLAD TELEA- chitara

MIHAI ALEXANDRU- chitara

BOGDAN LAVINIUS- tobe

Acum cateva minute unul din cei trei actionari a plecat acasa fara a da declaratii. Se spune ca acesti administratori  NU AR FI AVUT NEVOIE de autorizatie de functionare?

Cam ce ar fi putut sa declare acesti administratori? Paseaza ei vin asupra trupei GOODBYE TO GRAVITY? Si de ce nu apar informatii despre membrii trupei unde au disparut?

Ranitii au fost dusi la spitalele UNIVERSITAR, FLOREASCA,SPITALUL DE ARSI, PANTELIMON, SPITALUL JUDETEAN ILFOV, SPITALUL SF. IOAN, SPITALUL BAGDASAR, MUNICIPAL, BUDIMEX, SPITALUL DE COPII GR. ALEXANDRESCU.

Cei care cauta informatii  despre rude prieteni care au fost implicati in tragedie pot suna la telefoanele

021 313 06 05

021 206 92 83

Un martor a declarat ca acest CLUB COLECTIV   avea  un renume cam dubios  si acolo   aveau loc si batai?

Alin Anastasescu, Paul Catalin Gancea si Costin Mincu nu aveti nimic de declarat?

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la COSMETICELE oferite de MELKIOR, intrati aici.

Comentarii

  1. Se pare ca aveau autorizatie de functionare, data probabil ,,cu ochii inchisi", insa legat de membrii trupei, ,,unde sint si de ce nu apar..?" e o intrebare la care ar fi trebuit sa va dati singur raspunsul.. Doi sunt decedati iar probabil ceilalti sunt in coma. Aratati un pic de respect! Si daca luati toate cluburile din tara la verificat, cred ca nici unul nu e in regula.. dar NICI NU AU SCUZA! Insa, credeti ca acesti patroni, ce par a fi tineri, vor mai dormi noaptea, bantuiti fiind de imaginea celor 27 de morti si, probabil inca multi altii care le vor urma? Imaginile de pe internet sunt terifiante, iar cele de la fata locului, cu siguranta, desprinse din lagarele de exterminare germane.. Sint, insa, sigura ca, daca le-ar sta in putinta, ACUM acesti tineri inconstienti ar face lucrurile corect, dar.. mult PREA TARZIU pentru cei care nu se mai intorc si pentru familiile lor, a caror viata a fost distrusa DEFINITIV si totul in doar cateva secunde!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul parerilor trimise spre publicare.