Cafe New York, Budapesta – cea mai frumoasa cafenea din Budapesta o atractie turistica de exceptie


Cafenele si restaurante frumoase din intreaga lume pentru o vacanta de neuitat.

Azi despre Cafe New York din Budapesta, Ungaria.

New York Cafe din Budapesta este o cafenea a carei existenta a trecut prin mai multe epoci, sisteme politice si istorice 

La New York Cafe au poposit:  artisti, membri ai nobilimii si oamenii obisnuiti deopotriva.

Grupul Boscolo a reconstruit New York Cafe într-un mod care sa reflecte aura sa de eleganta istorica veche si bineinteles, reputatia de "cea mai frumoasa cafenea din lume".

atractii budapesta cafe new york blog vacante
Atractii Cafenele Budapesta - Ungaria
Cafeneaua New York sau New York Café se afla în imina centrului istoric al Budapestei, pe bulevardul principal care împarte centrul, in palatul New York, care a fost renovat recent si functioneaza astazi ca hotelul de lux al lantului Boscolo.

Cafeneaua care are un bogat trecut, aminteste de vremurile vechi; interiorul are mai multe nivele, si este împartit de coloane imense în mai multe spatii separate.

Cafe New York din Budapesta este, deseori, mentionata ca fiind una dintre cele mai frumoase cafenele din Europa – daca nu din lume – iar daca veti vizita acest loc cu siguranta veti fi de acord.

Renumita la începutul secolului XX pentru ca era locul in care se intalneau artistii, astazi Cafe New York din Budapesta ofera atat mancare traditionala, cat si italiana localnicilor si turistilor aflati in vacanta sau prin trecere prin Budapesta.

Contact New York Café
1073 Budapest, Erzsébet krt. 9-11.
Program: zilnic de la 9 am la 12 pm
Telefon: +36 1-8866-167
E-mail: newyorkcafe@budapest.boscolo.com

imagini cafe new york budapesta ungaria

Cateva informatii utile turistice despre Budapesta 

Transportul in comun Budapesta

Transportul in comun dupa cum am mai subliniat e extraordinar de dezvoltat. Sunt tichete pe 1 sau 3 zile pentru turisti.

Tichetul pe zi este 1550 HUF (5 euro) si tichetul pe 3 zile e 3500 HUF (aprox. 11 euro).

Parcarea in Budapesta

Toata lumea se întreaba daca parcarea este gratis în Budapesta. Da, parcarea e gratis în weekend. Vineri seara de dupa ora 18:00 se poate parca pe orice strada care nu are semne sau contractanti privati.

Exista parcari private, pret aproximativ 0.5 euro pe ora.
Comentarii