Biografia trupei GOODBYE TO GRAVITY lansare cu incendiu si morti efecte pirotehnice ce au dus tineri "intr-o alta lume"

Trupa "GOODBYE TO GRAVITY" si-a lansat cel de-al doilea album din cariera. Numele albumului "MANTRAS OF WAR".

UPDATE: Vlad Telea, un chitarist al trupei Goodbye to Gravity, a murit, în timp ce ceilalti colegi ai lor - Andrei Galut (voce), Alex Pascu (bas) si Bogdan Lavinius (tobe) - au fost raniti si sunt internati la spital.

Dupa Vlad Telea, si Mihai Alexandru, alt chitarist al formatiei Goodbye to Gravity, care a concertat vineri seara în clubul Colectiv din Bucuresti, a murit. Mai tragic este faptul ca a murit si iubita lui Mihai Alexandru, Catalina Ionita, cofondator al UrbanEye Film Festival din Bucuresti.

Lansarea a avut loc in noaptea de 30 octombrie 2015 in CLUBUL COLECTIV din BUCURESTI situat pe strada TABACARILOR NR.7. in sectorul 4. O lansare franta la propriu de un incendiu ce a indoliat sufletele roamnilor.

ZIUA IN CARE MURIM!!! Asa se numea titlul piesei lansate aseara de trupa GOODBYE TO GRAVITY .

Morti ,raniti persoane neindentificate haos si  spectrul mortii pluteste acum in capitala. Cine sunt membrii trupei GOODBYE TO GRAVITY" cei care au adus moartea fara voia lor?

Isi capatase faima unei trupe  al carui succes se putea asemana cu cel din strainatate. Muzica lor, stilul metalcore, alternative metal, modul in care isi promovau muzica diferea de cel al altor trupe de gen.

Ba chiar trupa se mandrea ca reusise ce altii nu putusera  in 20 de ani de activitate. GOODBYE TO GRAVITY semnase un  contract cu filiala din ROMANIA a faimosului brand din strainatate UNIVERSAL RECORDS.
Goodbye-To-Gravity-Biografia-Unei-Trupe-Rock

MANTRAS OF WAR urma sa fie cel de-al doilea album lansat de trupa. O lansare ce nu a mai fost sa fie. O lansare pentru care se pregatisera timp de 9 luni de zile.

Cei de la GTC  s-au gandit sa faca un cadou fanilor si au anuntat INTRAREA LIBERA la lansarea albumului MANTRAS OF WAR. Se vede treaba  ca cadourile si gratuitatile nu fac bine.

Ba chiar deloc. Acest cadou oferit de cei de la GTC a adus MOARTEA!

"Spectatorii vor avea parte de un SHOW in adevaratul sens al cuvantului nu doar de un "alt concert" de club  asa cum din pacate au fost obisnuiti din partea altor trupe romanesti.

CONCEPTUL este "LARGER THAN LIFE". VREM SA TRANSPUNEM PUBLICUL PENTRU O ORA SI JUMATATE INTR-O ALTA LUME. PENTRU ASTA NE VOM FOLOSI DE DECORURI SPECIALE CREATE SPECIAL PENTRU ACEST CONCERT, DE UN LIGHTING DEOSEBIT SI DE EFECTE PIROTEHNICE. INTRAREA ESTE LIBERA."

Asta declara  ANDREI GALUT  solistul trupei GOODBYE TO GRAVITY" inaintea concertului de azi noapte.

Si intr-adevar cei de la GOODBYE GRAVITY au dus publicul intr-o alta lume. DIRECT IN MOARTE!

Cred ca cel mai important lucru e ce vrei sa faci. Cand vrei ceva cu adevarat vei gasi sprijin si resurse spunea solistul ANDREI GALUT.
club_colectiv_incendiu_morti_raniti_si_patroni

REALLY? Cum sa iti lansezi albumul intr-un spatiu inadecavat cu un public  atat de numeros? Si daca tot au anuntat intrarea libera de ce nu au organizat lansarea undeva in alt spatiu .

Ce sprijin au gasit membrii trupei la acest club COLECTIV situat pe stada TABACARIEI nr. 7? Chiar daca au inchirita spatiu nu au realizat ca spatiul antifonat cu burete nu era adecavat cu folosirea elementelor pirotehnice?

Andrei GALUT spunea ca pentru ei produsul final conteaza . Adica muzica. Si dupa lansarea de asera urmau sa plece intr-un turneu de promovare in tara si apoi in strainatate.

Cu siguranta trupa GOODBYE TO GRAVITY NU VA MAI PLECA in niciun turneu de promovare.

Auzi concept LARGER THAN LIFE? Adica mai presus de viata, de viata publicului care venea sa iti asculte muzica. Efectele pirotehnice si conceptul promovat cu surle si trambite  i-a trimis pe multi in ceruri.

Daca intrarea la concert nu ar fi fost libera unii AR FI AVUT sanse sa traiasca. Da ce lumini ce efecte o doamne intr-un spatiu fara autorizatie de functionare si antifonat cu burete.

Versurile cantecelor celor de la GOODBYE TO GRAVITY erau in marea lor majoritate in limba engleza. Aceasta trupa tintea sa plece pentru totdeuana in strainatate.

Asta comform declaratilor solistului. "TINTIM PLECAREA PE ALTE TARAMURI".

De unde numele formatiei ? GOODBYE TO GRAVITY"

Sa ii dam cuvantul solistului . " Numele trupei ne defineste pentru ca reflecta reticenta noastra si a muzicii nostre de a fi incadrate in tipare sau reguli stabilite de altii."

Sa intelegem ca membrii trupei erau atat de noncomformisti incat nu tineau cont nici de reguli minime de siguranta? Ca vroiau cu tot dinadinsul sa iasa din tipare.

Din acest concept mai mare ca viata faceau parte efectele pirotehnice. O lata declaratie a solistului.

"NE PLACE SA SARIM PE SCENA. AVEM  UN BACKGROUND DIFERIT  SI ASCULTAM MUZICI GENURI VARIATE ASa CA LOCUL IN CARE PREFERINTELE NOASTRE SE INTALNESC NE AJUTA SA CREM MUZICA NOUA."

Asa or fi procedat si aseara? Au sarit pe scena? Solistul a facut o gluma spunand ca flacarile nu erau in program asta pana sa realizeze gravitatea faptelor ce se desfasurau LIVE.

Si totusi unde sunt membrii formatiei pentru ca de ei NU SE CUNOSC niciun fel de informatii. Membrii trupei GOODBYE TO GRAVITY  ar trebui sa cunoasca multe lucruri despre ce s-a intamplat aseara.

DE CE AU DISPARUT? Si cealata formatie CEDRY2K ei unde sunt? Ei ar putea da informatii despre incendiu?

TRUPA GOODBYE TO GRAVITY s-a lansat in urma cu 5 ani. urmareau feedback-ul constructiv spunea solistul. Iar de carcotasi nu se sinchiseau

Au lansat doua albume bine pe cel de-al doilea nu putem spune ca l-au lansat. acest al doilea album A FOST INCENDIAT din cauza  nebuniei de a avea efecte pirotehnice si de lumini deosebite.

Ce este cu albumul ce s-a vrut lansat aseara?  MANTRA OF WAR?

"Numele albumului MANTRAS OF WAR" vine d ela faptul ca PIESELE AU ACEASTA TEMA RECURENTA DE RAZBOI/CONFLICT INTERIOR.

Nu am mers atat de departe incat sa facem un album conceptual. Piesele sunt toate noi si reflecta ceea ce suntem "

ANDREI GALUT - VOCE
Biografia lui ALIN ANASTASESCU
El e PATRONUL Clubului unde s-a produs tragedia

Trupa GOODBYE TO GRAVITY" a inregistrat albumul MANTRAS OF WAR in studioul TRAIAN 150 locul unde muzicienii se simteau ca acasa.

Au mers in GRECIA pe insula SANTORINI pentru a mixa albumul. Au intrat in studioul BLACK ROCK STUDIOS ce a primit in 2009 premiul de cel mai bun studio AUDIO.

De mixajul albumului MANTRAS OF WAR s-a ocupat KOSTAS KALIMERIS un veteran al genului.

De MASTERING s-a ocupat SVANTE FORSBACK  si omul avea reputatia  de a fi lucrat cu  RAMMSTEIN, VOLBEAT si AMORPHIS.

Solistul trupei spunea ca piesel lor au un continut diferit iat cei care le asculta muzica trebuie sa gaseasca o conotatie si sa o decodifice. Probabil ca acest cod a fost atat d egreu de descifrat.

"Asta "a aprins " mintile infierbantate ale tinerilor." Ati vrut artificii intr-un club cu faima indoielnica asta ati avut voi cei de la GOODBYE TO GRAVITY.

Ignorarea normelor a dus la o tragedie. Oare cum se simt cei de la GOODBYE TO GRAVITY"?

Vina va fi impartita intre administartorii clubului patroni  si mai stiu ei cine. Pe langa faptul ca este o tragedie asta nu este totul.

In acel club lucrau oamnei ospatari , personalul NU lucra cu forme legale. Asta e legal?


Iata componenenta trupei GOODBYE TO GRAVITY"

ANDREI GALUT VOCE

ALEX PASCU- BASS

VLAD TELEA- CHITARA

MIHAI ALEX - CHITARA

BOGDAN LAVINIUS- TOBE

Al doilea album MANTRAS OF WAR a fost nu numai cu ghinion.

A semanat MOARTEA.

Cei care vor merge la viitoarele concerte ale trupei vor putea uita  ce s-a intamplat la lansarea celui de-al doilea album al formatiei?

GOODBYE TO GRAVITY trupa de metalcore care a avut parte de lansarea celui de-al doilea album MANTRAS OF WAR. O lansare insangerata.
MAI POTI CITI